Doreen Virtue: Tjedan anđeoskih brojeva 11-11 i supermjeseca

Ovaj vrlo intenzivan, moćan tjedan od 7. do 14. 11. 2016. obilježavaju anđeoski brojevi 11-11 i supermjesec, kaže Doreen Virtue, američka psihoterapeutkinja, u nas poznata po prekrasno oslikanim setovima anđeoskih karata te knjigama Kako čuti svoje anđele, Iscjeljenje uz anđele... Svaki tjedan Doreen prenosi anđeoske poruke iz jednog od svojih setova karata, a evo što još kaže za ovaj tjedan...

Misli će se pretvarati u stvarnost, pazite što mislite!

Ovaj vrlo moćan tjedan s intenzivnim zbivanjima osim utjecaja supermjeseca 14. studenoga obilježavaju anđeoski brojevi 11-11 – pazite na svoje misli jer će se moći manifestirati brže nego inače, praktično odmah. Stoga, osobito na sam dan 11. studenoga, usmjeravajte misli samo na ono što želite, a nipošto na ono čega se bojite. 

Bit ćete snažno povezani sa svojim spiritualnim moćima koje će vam omogućiti pozitivan utjecaj na one koji su pod stresom te da im istodobno budete i iscjelitelj i uzor. No i vama će biti potrebno odvojiti nešto vremena samo za sebe, makar i samo nekoliko trenutaka svakoga dana. Nadolazeći supermoćan puni mjesec mogao bi izazvati probleme sa spavanjem, pojačanu osjetljivost, osjećaj ranjivosti i nagle promjene raspoloženja. Izbjegavajte sve i svakoga tko bi vas mogao izazvati na reagiranje.

Moć je u svakoj našoj stanici

Upotrebljavajući za ovaj tjedan karte iz špila Magical Messages from the Fairies, za ponedjeljak i utorak Doreen je izvukla kartu Praznik. Ona govori o potrebi za povlačenjem u ovim intenzivnim zbivanjima. Iako zbog svojih obveza vjerojatno nećete moći doista uzeti nekoliko dana za odmor, što bi bilo idealno, ta je karta podsjetnik na povlačenje od ljudi, osobito onih koji na vas mogu djelovati kao "okidači", kao i svega ostaloga što u vama može intenzivirati osjetljivost i osjećaj ranjivosti.

O sredini tjedna govori karta Iscjeljenje, iscijeljen, iscjelitelj: ona govori da imate moć, da je ta moć u svakoj vašoj stanici i da nije nešto izvana, izvan vašeg dosega, rezervirano samo za određene skupine ljudi. Moć je svagdje, stoga apsolutno imate sposobnost iscijeliti sve ono što ste osvijestili tijekom povlačenja prethodnih dana i započeti novo poglavlje. 

Ne, ovim se više ne želim baviti!

Za petak, subotu i nedjelju ovaj su put otvorene dvije karte – i obje govore o otpuštanju i udaljavanju. To se poklapa s približavanjem punom Mjesecu koji uvijek završava i otpušta stvari. Razmislite čega se to čvrsto držite iz straha, kojim pričama to opravdavate – vrijeme je da to otpustite i udaljite se. Otpustite potrebu da sve imate pod kontrolom jer to iscrpljuje i zapravo pogoršava stvari.

To možete učiniti odmah, kratkom vježbom: "Duboko udahnite i pritom prikupite sve što vas zabrinjava. Izdišući, predajte te brige Bogu ili anđelima, u skladu sa svojim vjerovanjima", savjetuje Doreen. Katkada nešto možete otpustiti i na druge načine, primjerice da lupite nogom. Iako to može djelovati kao djetinjasti napadaj bijesa, to donosi jasnoću i odrješito iskazuje "Ne, ovim se više ne želim baviti!"

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci