Čudo koje se događa u 12 sati i 12 minuta

To je vrijeme "prenošenja bezuvjetne ljubavi"

U 12 sati i 12 minuta...

"Kad vam je srce otvoreno i postoji spremnost za primanje, povezanost s vašom novom timusnom čakrom aktivira se u 12:12. To središte prima čistu božanstvenost i budi božansku ljubav u svetom kaležu vašega višeg srca", kaže Shanta Gabriel, autorica i duhovna učiteljica koja komunicira s anđelima. "To zlatno svjetlo nosi čiste frekvencije bezuvjetne ljubavi kako bi vas podiglo i poduprlo za vašeg vremena na Zemlji."

Također je moguće doživjeti da srca postaju mekša, što dopušta promjenu gledišta na svijet, pogled s više ravnoteže, "donoseći više mira u svako područje vašeg života". Kad nema otpora, moguće se otvoriti iskri božanskog u svakoj stanici svoga bića – pozivajući zlatnu svjetlost da uđe u vlastito srce.

Najbolje je vrijeme za to u 12 sati i 12 minuta 12. dana 12. mjeseca u godini, stoga taj dan oko podneva treba odvojiti 15 minuta kako bismo "napunili svoj sustav tim namjerama". Ali ne treba se ograničiti samo na taj dan, dodaje duhovna učiteljica, jer ovu je tehniku moguće primijeniti svaki put kada digitalni sat pokaže 12:12, što je vrijeme "prenošenja bezuvjetne ljubavi".

Dopustite da bezuvjetna ljubav probudi novu viziju

Pripremite put molitvama i namjerama – oslobodite srce. "Kad se ovaj plamen zapali, više nikad nećete biti isti kako lančana reakcija bezuvjetne ljubavi iskuje predložak suosjećanja unutar svetoga prostora vaše timusne čakre." Ta energija ljubavi svakim će otkucajem vašeg srca "katalizirati stanice na više frekvencije svjetlosti". A kada dosegnete izvan sveg osjećaja polarnosti, prihvaćate svjetlo i tamu, sjedinjujući sve unutar svog ljudskog obličja.

"Transcendentno je srce ono koje se širi kako bi uključilo najviše razine božanskog svjetla jednako kao i tamu što, čini se, postoji na svijetu. Ne možemo pretpostavljati transcendentnu realnost koja ne uključuje tamu, ali umjesto toga, osnažuje nove razine božanskoga da osvijetli dijelove egzistencije izvan svih granica", ističe Shanta Gabriel. Upravo u 12:12 božansko svjetlo "osnažuje vaše stanične funkcije novim zračenjem i vitalnošću životne sile". (...)

Radujte se – i dopustite poljima bezuvjetne ljubavi da probude novu viziju unutar vas", savjetuje duhovna učiteljica. Prosvijetljen um i srce mogu roditi nov, uzvišen svijet te osoba ispunjena božanskom ljubavlju može imati golem utjecaj – a "u 12:12 nema granica čudima koja se mogu dogoditi".

Duhovno značenje brojevnog niza 12:12

Nevjerojatna simbolika broja 12

broj 12

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci