Astralna projekcija: Putujte ne izlazeći iz kuće

Protekla nas je godina sve držala u karanteni i zaključanima u svom domu. Tako da se sada želja za putovanjem i istraživanjem novih znamenitosti i mjesta čini vrlo primamljivom. Upoznajte tehnike astralne projekcije koje vam omogućuju putovanja iz vlastitog doma...

Nadilaženje fizičkog tijela

Na mnogo načina, iskonski ezoterik može pomoći u ispunjavanju tih želja izvođenjem astralne projekcije koja omogućava ljudima da putuju boraveći u zatvorenom. To je moguće jer je ‘astralnim tijelima’ omogućeno da nadilaze fizička tijela. To nam pomaže u istraživanju različitih vrsta "carstava" kroz psihički osjećaj koji je prisutan u svakome od nas i potrebne su posebne tehnike kako bi iskoristili tu inherentnu moć.

Astralna projekcija je 'iskustvo vanjskog tijela' koje je namjerno i prenosi našu svijest kroz nekoliko dimenzija, uključujući vrijeme i prostor. Ova je praksa slična dubokoj meditaciji ili prozirnom snu koji djeluje kroz naše umno oko.

Laura Brown, vodič uzdizanja i kanalistica izvještava da je putovanje kroz svijest moguće kroz vježbu i namjeru jer ljudi posjeduju urođene sposobnosti astralne projekcije.

Sedam načina kako vježbati umjetnost astralne projekcije

Sastavili smo 7 jednostavnih načina kako vježbati umjetnost astralne projekcije i olakšati svoj boravak u kući putujući kroz razna područja:

1. Optimizirajte svoje urođene sposobnosti

Praktičari vjeruju da svatko ima ključnu vještinu da iskoristi svoju sposobnost astralne projekcije. To se može učiniti uklanjanjem mentalnih blokada koje nas sprječavaju da otvorimo svoje unutarnje oko.

Brown naglašava jačanje vještina vizualizacije kako bismo svoju svijest prenijeli na druga mjesta dok mi ostajemo statični. Dakle, prevladajte mentalnu atrofiju kako biste odvojili um od tijela.

2. Vježbajte samohipnozu i meditaciju

Meditacija je idealan način da započnemo eksperimentiranje s vještinama astralne projekcije i istraživanje svoje svijesti. Čišćenje uma pomaže rastu eteričnih koncepata i otvara astralna carstva u koja treba putovati.

Samohipnoza nadilazi meditaciju, gdje um prelazi u duboko stanje nalik transu koje ostaje u astralnim područjima dulje vrijeme.

3. Lucidno sanjanje

Vjeruje se da nas astralna projekcija drži potpuno svjesnima. Manu Del-Prete, psihički medij i iscjelitelj energije, navodi da je sanjanje oblik astralne projekcije u kojoj nismo svjesni činjenice da projiciramo u snu.

Međutim, tijekom lucidnog sanjanja ostajemo potpuno svjesni činjenice da je to san.

4. Umijeće kristala

Metafizički svijet daje nekoliko prednosti kristalima koji nadopunjuju iscjeljujuće prakse i meditacije.

Renee Watt, profesionalna vidovnjakinja, spominje savršenu upotrebu plavog kijanita za prolazak astralnih domena, dok selenit drži neželjene veze podalje od vas. Meditacija s kristalima uvelike pomaže u upoznavanju astralnih frekvencija.

5. Isključite svjetla

Naše unutarnje oko pokušava se odvojiti od fizičkog svijeta tijekom astralne projekcije. Proces će biti brži i bolji uklanjanjem ometanja vizualnih slika isključivanjem svjetla i meditacijom u mraku.

Pokušajte koristiti debele zavjese tamne boje za spavaću sobu kako biste spriječili ulazak svjetla. Maske za oči i udobna odjeća tijekom spavanja također pomažu u lucidnom sanjanju.

6. Tehnika ‘Ponovo se probudi u krevetu’

Tehnika ponovnog buđenja u krevetu savršena je za postizanje lucidnog sanjanja koje pojačava našu svijest u snovima.

Prete potvrđuje da tonjenje u san ubrzo nakon buđenja rano ujutro i ostajanje budnim 10 minuta uvelike pomaže u razdvajanju uma i tijela što je presudno za astralnu projekciju.

7. Smanjite očekivanja

Astralne projekcije su iznenađujuće i neočekivane, zato otpustite sva očekivanja i neka vaša svijest preuzme vaš um koji će donijeti iskustva bez presedana.

Watt kaže da su astralna područja jedinstvena i zapanjujuća, stoga se moramo potpuno opustiti kako bismo uživali u ovom ezoteričnom iskustvu.

Izvor: consciousreminder.com

Tena Ožegić

Ostali članci