Anđeoska karta za travanj Doreen Virtue

Doreen Virtue, iscjeliteljica i terapeut, autorica brojnih knjiga o anđelima, zdravoj prehrani, brizi za sebe, redovito otvara anđeoske karte i prima poruke od anđela. Tako nam daje smjernice i potporu u danima koji su pred nama

Usredotoči se na služenje svojoj svrsi

Za travanj anđeli govore kako se radi o prilično teškom mjesecu u kojem ćemo preispitivati svoju životnu svrhu, često se saplitati o vlastiti ego koji nas, kao cjelovita bića, neprekidno vuče za rukav i pita „a što sa mnom?“, „kako ću ja?“, „gdje sam ja u svemu tome?“ te nas povlači u zemlju samoće koja se zove Ja. Kako bismo ostali na višoj titrajnoj razini, savjetuje nam da se cijeli mjesec usredotočimo upravo na služenje vlastitome cilju, svrsi svoga života.

Ako je to rad kojim bismo trebali pomoći drugima, usredotočimo se samo na taj rad, na služenje onima u nevolji. Ako je to dosezanje neke kvalitetnije razine življenja, kroz posao koji nas čini sretnijima i usput čini neko dobro i drugima, ako je to želja za objavljivanjem knjige, za stjecanjem neke vještine, za boljom financijskom situacijom, onda je ovo mjesec kad trebamo fokusirano uprijeti iz sve snage kako bismo napravili pomak prema tome cilju.

Samo koncentriranje na rad koji nas vodi cilju, ostvarenju naše životne svrhe, i ništa drugo. Taj rad, te korake koje poduzimamo, to trebamo zvati SLUŽENJE SVRSI SVOGA ŽIVOTA. Da, vi to zaslužujete. Služiti sebi. To su moćne riječi!

Vrijeme za građenje novog

Glavna riječ 2015. godine, koje sa provlači onda i kroz travanj, jest AKCIJA. Poduzmi nešto. Pokreni se. Napravi te korake prema cilju. Proteklih godina o svemu smo razmišljali, pa smo čistili i otpuštali staro, a sad je stiglo vrijeme da počnemo graditi novo. Osjetit ćete kako vam ove godine neprekidno dolaze iste teme, iste misli, slični snovi, iste fraze...

To je vaš poziv na buđenje, to je vaša svrha! Ne dopustite egu da vas odvrati od nje onom tipičnom frazom, „a zašto ja? Pa mogu to drugi... Drugi će to napraviti“. Ako vam se neprekidno ponavlja ista tema, to je ono što sada trebate rješavati. Te ideje, snovi, osjećaji... sve to je odgovor na molitve koje ste izgovarali proteklih godina. 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci