Anđeoska karta za svibanj: Prihvati sve aspekte svojeg bića

Doreen Virtue, iscjeliteljica i terapeut, autorica brojnih knjiga o anđelima, zdravoj prehrani, brizi za sebe, redovito mjesečno otvara anđeoske karte i prima poruke anđela. Tako nam daje smjernice i potporu u danima koji su pred nama...

Mistično vjenčanje

Za svibanj anđeli najavljuju vjenčanje. Nekima stvarno, drugima susret sa srodnom dušom, a većini potrebu za mističnim vjenčanjem sa svim dijelovima i aspektima svoga bića, prije svega kroz nužnost da ih prihvatimo i zavolimo.

"Mistično vjenčanje" pojam je poznat prije svega iz kršćanstva, a referira se na sklapanje mističnog saveza čiste duše s Bogom. U kršćanskoj je povijesti zabilježeno nekoliko slučajeva u kojima bi osoba dosegla toliko visoku razinu svijesti i razvijenog unutarnjeg života da bi se uspjela stopiti s božanskim.

Često su to bili stigmatici, posve poistovjećeni s Kristom. U alternativnoj praksi new agea i današnjih tragatelja za prosvjetljenjem, mistično vjenčanje sa svim dijelovima sebe govori o dosezanju one razine svijesti kad možemo prihvatiti sve ono što jesmo, živjeti cjelovito, u skladu s univerzumom.

Ovo je mjesec kad moramo produbiti osjećaj ljubavi prema sebi, ona nam je potrebna sada više nego ikad prije, jer je prvi dio godine sav bio u rušenju starog i prevladanog. Sada, na ovoj čistini, potrebno je puno ljubavi da se sagradi novi život.

doreen virtueDoreen VirtueDvije glavne smjernice za ovaj mjesec su:

1. Pristajem na promjenu bez otpora.
Promjena se više ne može izbjeći. Sve o čemu ste razmišljali, što ste predosjećali, za što ste se molili, sada prelazi u svoju materijalizaciju. Ljudi se znaju iznenaditi kad se počnu "raspadati" stvari oko njih, a oni su molili za "bolje sutra". Međutim, upravo tim raspadanjem započinje promjena.

Ništa novo ne može doći dok se staro ne raspadne. Ovo je početak novoga! Prihvatite sve što se događa bez otpora kako se ne biste na tome slomili. Najgori dio je već prošao u proteklim mjesecima, a sada dolazi onaj kad morate prihvatiti sve što je učinjeno i oprostiti svima kojima je potrebno.

2. Ništa neću gurati na silu.
Prepustite se božanskom vodstvu i ako stvari ne možete riješiti danas, ovdje i odmah, ostavite ih neko vrijeme, s uvjerenjem da će se vrlo brzo stvoriti kontekst da one budu riješene s lakoćom. Budete li forsirali rješenja, izgubit ćete i vi i druga strana. Prisjetite se da za sve postoji vrijeme.

Mističnim vjenčanjem sa svim dijelovima sebe, zavoljet ćemo sebe, oprostiti sebi i pristati na nužne promjene bez otpora. Takvo stanje uma urodit će sretnim okolnostima na materijalnoj razini. Veselimo se novom dobu!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci