Anđeo veljače: Ljubav

Ako su iskustva koja imamo rezultat naše selektivne percepcije, zašto ne bismo prilagodili objektiv i gledali kroz prozore ljubavi umjesto kroz prozore straha, pravičnosti, usamljenosti ili krivnje?

Ljubav je osjećajna priroda naše duše i naša izravna povezanost s Izvorom. Kad se prilagodimo toj frekvenciji, njegujemo bliži odnos s našim pravim "ja".

Ljubav nije nešto što imamo, već nešto što jesmo. Kad ovu suštinu proširimo na osobu, skupinu ljudi, mjesto ili životinju, u dubini našeg srca formira se svjetlosna čarolija i širi se izvan nas s dubokom radošću i strašću.

Svi tražimo osjećaj pripadnosti; osjećaj da smo "kod kuće", povezani s Izvorom. Često ga je lakše ostvariti u vezi s prirodom ili s kućnim ljubimcem. Ali upravo u odnosima s ljudima naša ljubav nailazi na najviše izazova.

Dajući prostora svojim iskustvima i interakcijama, možemo ih ispuniti ljubavlju koja ima sadržaj, umjesto prosudbom koja traži sadržaj tamo gdje bi mogla biti ljubav. To mijenja naš svjetonazor i unutarnju orijentaciju. Prestajemo pokušavati manipulirati vanjskim svijetom kako bi naš unutarnji svijet mogao biti u miru.

Neka anđeli nastave nadahnjivati vaš život.
Neka vaše srce iskusi ljubav čija frekvencija neprestano raste.

Izvor: www.innerlinks.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci