Anđeo travnja podsjeća: Vrijeme je za proljetno čišćenje

Tijekom mjeseca travnja arkanđeo Rafael preporuča da očistimo svoj prostor, glavu, tijelo i cijelu okolinu, da se oslobodimo nereda ili energije koja se nakupila i stagnira. Ovo je vrijeme velikih promjena.

Sada, kad je stiglo proljeće, vrijeme je da češće izađemo van i udahnemo prirodu. Njene vode, biljke i energija pomažu nam da očistimo auru i fizičko tijelo od ustajalih energija.

Rafael, čije ime znači "onaj koji iscjeljuje" tu je da nam pomogne svojim vodstvom i iscjeljujućom energijom. On sada traži od nas da se očistimo od ovisnosti poput kofeina, šećera, konzervansa, lijekova, da se naša tijela vrate u svoj prirodan, zdrav ritam. Učinimo to polako, i uz nadzor liječnika, ako imamo jaku ovisnost o nekoj od navedenih tvari.

Arhanđeo Rafael nas također potiče da pronađemo travara, naturopata, nutricionista ili holističkog liječnika koji će nam na tom putu pomoći. Vrijeme je da dopustimo svom tijelu da se iscjeljuje onako kako je predviđeno. Arhanđeo Rafael ne želi da brinemo i moli da sve brige prepustimo njemu i očekujemo čuda jer se ona zaista događaju.

Ostali prijedlozi arhanđela Rafaela uključuju i kretanje kako bi naše fizičko tijelo moglo unutar sebe osloboditi nakupljenu energiju. Neke ideje koje treba uzeti u obzir su pilates, joga (i/ili jednostavno istezanje) koji pomažu mišićima da izbace toksine i poboljšavaju protok krvi. Rad s arkanđelom Rafaelom pomoći će nam u svim područjima rada na sebi. Možemo očekivati čišćenje na mnogim razinama i trebamo, kao i uvijek, biti nježni i strpljivi prema sebi.

Molitva Rafaelu
Arkanđele Rafael, pomozi mi na ovom putovanju svojim anđeoskim vodstvom, svojom iscjeljujućom energijom i suosjećanjem. Vodi me svojom istinom i poduči me kako da iscijelim sebe. Hvala ti.

Izvor: www.paradisefoundsb.com

Pripremila: Snježana Krčmar

Ostali članci