Anđeo srpnja: Jasnoća

Inspiracijska poruka za ovaj mjesec glasi: Oslobodite svoja opažanja od konfuzije i predrasuda. Usredotočite se na svoju namjeru i jasno izražavanje. Pogledajte svijet kakav jest, bez projekcija, prosudbi i pretpostavki

Jasnoća je proces koji nije izdvojeni događaj i jednom kada ju postignemo označava napredak. Ljubav prema istini briše naše povezanosti koje rezultiraju pogrešnim shvaćanjima i lažnim zaključcima i omogućava usklađivanje s esencijom našeg bića. Dok se učimo prilagoditi svojoj pravoj prirodi, ona obavještava našu svijest o ispravnim stavovima, smjerovima i radnjama - bez pretpostavki i prosudbi.

Što možemo učiniti da potaknemo jasnoću u svom životu? Možemo se baviti aktivnim istraživanjem sebe, pitajući se: koji je izvor moga bića, zašto se ponašam na ovaj ili onaj način, što trebam za samoiscjeljenje. Istraživanjem vlastite nutrine pozivamo naše unutarnje biće da nam objelodani svoje bogatstvo i tajne i otkrije sve svoje mogućnosti.

Svijet kakav ga percipiramo sastoji se od naših misli, slika, emocija i dojmova. One su važne samo kao orijentacijske točke, a ne kao uvjerljivi dokazi o stvarnosti. Moramo biti spremni dopustiti da se naši snovi, naše trenutne predodžbe o sebi i naši identiteti potpuno promijene.

Oslobodite se konfuzije i predrasuda koje pokrivaju vaše najdublje unutarnje osjećaje i budite potpuno autentični.

Neka anđeo jasnoće, ovog mjeseca, motivira vaše unutarnje biće i donose vam nove i svježe načine gledanja sebe i svijeta.


Izvor: www.innerlinks.com

M.D.

Ostali članci