Anđeo prosinca: Podrška

Nadahnjujuća poruka Anđela podrške: Ostanite povezani s drugima i dopustite da vam priđu. Proširite svoj kanal davanja i primanja

Ljubav i istina u zagrljaju

Pojam podrške često je vrlo subjektivan i može biti zbunjujući. Kako nudite podršku, čemu dajete svoju energiju, što je vaše najviše dobro i kako znate što je najbolje za vas i druge?

Istinska podrška ima prepletena dva različita aspekta: ljubav kroz izražavanje nježnosti i istinu izraženu kao stvarnost. Kada volimo bez istine, povezujemo se s drugima na površini svog bića, često zato da ne bismo proizveli "valove". S druge strane, kada se povežemo samo iz istine, to može stvoriti osjećaj udaljenosti koja odiše osudom i ograničenjem.

Katkad je podrška 'vanjska', katkad 'unutarnja'

Nježno tkanje ljubavi i stvarnost zajedno donose sklad u naš i život drugih. Katkad je voljenoj osobi potrebna podrška koja joj daje ono što ona osjeća da treba... suosjećanje, pomoć, ljubav ili potvrdu.

Katkad je podrška potrebna za ono unutar nje, dušu, a za to je potreban oblik suočavanja s nesvjesnim ponašanjem, izražavanje pravih osjećaja ili zahtijevanje odgovornosti za riječi ili postupke.

Snaga istinske prirode

Nije uvijek lako razlikovati ta dva načina podrške i postići iscjeljenje. Na kraju, naš kapacitet za izražavanje nježnosti i stvarnosti te bivanja u potpunosti onog što jesmo, počiva jedino unutar naše odluke o tome što je život i koje njegove vrijednosti poštujemo.

Usklađivanje tih dviju struja u nama s istom nježnošću otkriva i donosi dublji osjećaj autentičnosti naših djela. Ovo naposljetku daje našoj istinskoj prirodi i prirodi drugih ono što im je potrebno za razvoj.

Neka vam srce, um i djela budu ispunjeni nježnom, autentičnom podrškom. Neka anđeli nastave nadahnjivati vaš život.

podrška

Izvor: www.innerlinks.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci