Anđeo mjeseca veljače – Ravnoteža

Inspiracijska poruka u drugom mjesecu u godini glasi: “Držite se točke stabilnosti i umjerenosti. Pronađite točku ravnoteže i mirnog suživota usred promjena“

Ravnoteža donosi slobodu

Anđeo ravnoteže može se činiti pomalo suhoparnim i nezanimljivim kao fokus ovog mjeseca. Ali opet, to bi mogla biti upravo homeopatska frekvencija potrebna za našu individualnu i kolektivnu psihu kako bi unijela duboko oslobođenje u naš život.

Svjetska klima sve se više kovitla (što dokazuje i trenutna pandemija). Između događaja malo je ili uopće nema vremena / prostora i čini se da se zadaci u našim životima udvostručuju ili čak utrostručuju. Neuravnoteženost se očituje kao umor, iritacija, samodopadnost i rastresenost. Znatno smanjuje našu sposobnost da budemo prisutni i svjesno registriramo kontinuitet dužih ciklusa života.

Kad se postigne točka ravnoteže, postoji sloboda; razdvajanje vremena i prostora i veća prisutnost u sadašnjem trenutku. Otvara se svjetlosni (luminalni) prostor između onoga što više nije i onoga što još nije. Gubite potrebu za korištenjem svojih odnosa i okruženja kao borilišta između dviju suprotnosti.

Ključ je održavanja naše unutarnje vizije stabilnom i učvršćivanja s mirnoćom, sigurnošću i trajnom stabilnošću za veće cikluse i otpuštanjem trenutnih konstantnih kovitlanja.

Prestanite težiti kontroliranju svega: života, članova obitelji, društvenih događaja, kućnih ljubimaca, ili bilo čega što prekomjerno obuzima vašu pažnju. Posvetite se mirnim prijelazima između dnevnih aktivnosti i trenucima miroljubivog suživota.

Neka vam Anđeo ravnoteže ovog mjeseca otvori svjetlosne prostore u srcu.

Izvor: innerlinks.com

Tena Ožegić

Ostali članci