Anđeo mjeseca travnja je Svjetlost

Inspiracijska poruka u četvrtom mjesecu u godini glasi: „Neka vaša duhovna priroda obasjava i uljepšava svaki dan. Obratite pažnju! Zanemarivanjem detalja možete stvoriti 'siva' i ustajala područja“

Svjetlost nije odsutnost tame

U vremenu smo velike transformacije. Ulijevanje svjetlosti ubrzava potrebu za jačanjem našeg duhovnog imuniteta i postaje pozitivna sila promjene koja će pomoći našem cijelom planetarnom tijelu da ozdravi. Svi smo pozvani koračati naprijed u veću samoodgovornost i već postojeća energetska polja ispuniti svojim duhovnim svjetlom kako bismo stvorili nove konfiguracije.

Svjetlost nije odsutnost tame; to je fluidna i dinamična suština života. Biti svjetlosni radnik zadatak je predanosti, a ne hobi pogodnosti. Vrijeme je da se izvučemo iz mnogih iluzija koje smo razvili o sebi i svijetu općenito.

Što više svojim domom nazivate dijelove sebe koji su se iz bilo kojeg razloga razdvojili i pronalazite način da ih prihvatite u svoje srce, vaše svjetlosno tijelo postaje živahnije. Već i sama razmišljanja koja trenutno imate oblikuju vašu budućnost. To se odnosi na svaki trenutak i sve trenutke koji slijede.

Evo dva prijedloga za jačanje svjetla ovog mjeseca. Niti jedan nije posebno lak i oba zahtijevaju brigu o sebi i spremnost za učenje.

Dajte svom egu nove upute

Prvo, ne ogovarajte. Smanjuje svjetlost u vama i drugima dok prenosite priču. Vrijeme je da iskusimo svoju osobnu moć i svijest bez umanjivanja drugih, već kroz priznavanje jedinstvenog doprinosa svakog pojedinca. Dakle, izbor je podcijeniti ili cijeniti našim riječima interno i eksterno.

Drugo, slijedite svoje emocionalne okidače do njihovih korijena. To možete učiniti tako da ne izražavate osjećaje onako kako se pojavljuju, već ih zadržavate i istražujete dublju dinamiku. To se razlikuje od potiskivanja osjećaja. Možda će trebati malo vježbe da se razazna ta razlika. Izražavanje osjećaja prazni ih, ograničava vaše razumijevanje i zaustavlja proces transformacije na trenutnom okidaču. Kroz ovu praksu sazrijevamo iznutra ne dopuštajući nam da se zapletemo ili izgubimo u ponovljenoj patnji.

Anđeo svjetlosti donosi vam ovaj mjesec priliku za prelazak na višu razinu, povećanje frekvencije i učenje novih načina pojavljivanja u svijetu. Dajte svom egu nove upute, slušajte svoju dušu i pustite da vaše svjetlo sja.

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci