Anđeo mjeseca travnja je - Prihvaćanje

Anđeoska poruka za ovaj mjesec glasi: "Neka magla bezvrijednosti nestane. Kreni naprijed i prigrli život takav kakav trenutno jest. Vježbaj umijeće prihvaćanja i dopuštanja"

Mogu se otvoriti mogućnosti koje prije nisu postojale

Prihvaćanje sebe dar je unutarnjeg pripadanja koji obgrljuje to što jesmo i ono što nismo. Proširuje nam percepciju da možemo integrirati mnoge paradokse života.

Prihvaćanje smanjuje razinu unutarnjeg i vanjskog konflikta te poziva na promjenu. Oslobađa nas borbe sa stvarnošću i tada nam se mogu otvoriti nove mogućnosti koje prije nisu postojale. Oslobađa našu energiju.

Prihvaćanje je blagoslov, nježna kiša koja otapa prosudbe, strahove i sumnje i dopušta nam da se predamo istini trenutka bez prioriteta. Ono širi viziju, s dobrodošlicom dočekuje višu stvarnost i proširuje poziv za utjelovljenje naše ljudske prirode i naše više prirode. Čineći to, sukobi nestaju i mi postajemo jedna Prisutnost.

Primijetite koja iskustva gurate od sebe

Ovog mjeseca obratite pažnju na iskustva koja odbijate ili odgurujete od sebe. Ako se prihvaćanje ne čini mogućim, vježbajte omekšavanje zaštitne barijere koja razdvaja percepciju na ispravno i pogrešno, dobro i loše, krivnju i nevinost. I dopustite umu da se odvoji od tih fiksacija.

Neka Anđeo Prihvaćanja obavije svoja krila oko vas i zagrli vas čvrsto, ispunjavajući vas prihvaćanjem, a potom vi ponudite prihvaćanje svakome koga susretnete.

Izvor: www.innerlinks.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci