Anđeo mjeseca svibnja je – Svjetlost

Anđeoska poruka za ovaj mjesec glasi: „Neka vaše duhovno biće svakim danom svijetli sve jače“

U vremenu smo velike transformacije. Prodiranje svjetlosti ubrzava potrebu za jačanjem našeg duhovnog imuniteta i postaje pozitivna sila promjene koja će pomoći cijelom našem tijelu da ozdravi. Vrijeme je da postanemo više odgovorni i da prigrlimo energetska polja našim duhovnim svijetlom kako bismo uspostavili nove obrasce.

Svjetlost nije odsutnost tame; to je fluidna i dinamična suština života. Biti ratnik svjetlosti predan je rad, a ne povremeni hobi. Evo dva prijedloga za jačanje svjetla u sebi ovog mjeseca:

Prvo, recite ne tračanju. Ono smanjuje svjetlost u vama i drugima dok prepričavate tračeve. Vrijeme je da iskusimo svoju osobnu moć i svijest bez umanjivanja drugih, ali kroz priznanje jedinstvenog doprinosa svakog pojedinca.

Drugo, slijedite svoje emocionalne okidače kako biste otkrili korijen problema. To možete učiniti tako da ne izražavate osjećaje dok se pojavljuju, već ih zadržite u sebi i dubinski istražite. Nemojte ovo brkati s potiskivanjem emocija. Možda će biti potrebna praksa da uočite razliku. Izražavanjem osjećaja umanjujemo njihovu moć, ograničavamo se u njihovom dubljem razumijevanju i zaustavljamo proces transformacije. Ova praksa nas čini zrelijima i ne dopušta nam da se zapletemo ili izgubimo u ponovnoj patnji.

Anđeo svjetlosti nudi vam ovaj mjesec priliku da se uzdignete, da povećate svoju vibraciju i naučite novi način na koji ćete se pojaviti u svijetu. Dajte egu nove upute, osluškujte svoju dušu i neka vaša svjetlost zasja!

Izvor: www.innerlinks.com

M.D.

Ostali članci