Anđeo mjeseca studenog je - Vjera

Inspiracijska poruka ovog mjeseca glasi: "Ne sumnjajte u svoje srce, čak i kad za um ništa nema smisla. Optimizam je izraz vjere na djelu"

Vjera je kao Božji dah koji oživljava našu dušu. Ne možemo ga vidjeti, možemo ga samo osjetiti kad obratimo pažnju. S druge strane, sumnja je kada ne vjerujemo da će nam naš izvor duhovne snage biti dostupan u vremenima nesreće, boli i bolesti. To je način na koji um štiti našu prošlost i drži nas u prošlosti.

„Normalno“ je da se naša duhovnost poljujalja. Zapravo, upravo vremena u kojima sumnjamo mogu nas dovesti do najvećih transformativnih trenutaka i mogu pojačati našu vjeru.

Budućnost je nepoznata i stoga sa sobom donosi osjećaj neizvjesnosti. Vjera je ta koja nas uči razmišljati o nevidljivom što je izvan našeg dohvata i izvan našega uma - ne snagom znanja već snagom osjećaja.

Naša vjera povezuje prošlost s budućnošću i daje nam neku vrstu duhovne gravitacije ka sadašnjosti. Uvjerava nas da je Bog u budućnosti, baš kao i u sadašnjosti i prošlosti. Sve što se ne može spoznati nalazi se u Bogu i to uključuje nas, naše obitelji, prijatelje i svu našu kolektivnu dobrobit; jučer, danas i sutra na sve načine.

Anđeo mjeseca listopada: Povjerenje

Brige su poput zastave koja se vijori tamo gdje vjera čeka da uđe. Nada živi u umu, a vjera živi u srcu. Promijenite svoj način razmišljanja i imajte povjerenja da će vas srce podržati. Ne postoje slučajna iskustava ili slučajna unutarnja stanja.

Duhovne dimenzije života su stvarne, zapravo stvarnije od onoga što nazivamo životom na ovoj zemlji. Vjera je objedinjujuće načelo koje spaja sva iskustva i stvara budućnost u kojoj Bog uvijek živi u vašem srcu.

Neka ovaj mjesec posluži za osnaživanje vjere što će vam donijeti osvježeni pogled, obnovljenu perspektivu i mirno srce.

Izvor: innerlinks.com

 

Sensa.hr

Ostali članci