Anđeo mjeseca prosinca je – Sklad

Inspiracijska poruka za posljednji mjesec u godini glasi: "Slušajte ritam svih elemenata iz prirode i uskladite ga sa esencijom svog bića. Vodite svoj život u skladu s tim"

Harmonija ili sklad je odnos različitih tonova koji se međusobno dopunjuju. Mnogo je glasova, kako u nama tako i oko nas, koji ponekad zvuče da su u prividnom međusobnom neskladu. Ako je svatko od nas instrument u univerzalnom orkestralnom izrazu čovječanstva - koji ste vi instrument i kojom notom doprinosite cjelini?

Postoji mjesto duboko u nama koje se "otvori" neposredno prije nego što se pojavi izbor. U njemu se nalaze neformirane mogućnosti koje čekaju na usmjeravanje od našeg svjesnog i podsvjesnog jastva. Uskladite se s ovim mjestom i najviši put će se otvoriti pred vama. Tada dovodite sebe, one s kojima ste povezani i svoju okolinu u međusobnu sinkronizaciju i privlačenje. Privlačenje je prirodna i snažna pojava koja uzrokuje da manje vibracije dođu u rezonanciju s jačim vibracijama.

Kad ste u nazočnosti osobe koja izražava radost, energetsko polje njihove radosti izvlači vašu vlastitu radost na površinu, pa zajedno privlačite. To vrijedi i za druge manifestacije ovog principa, i na pozitivan i na negativan način.

Red je na vama. Vaš izbor da budete instrument najvišeg ritma može vas podići i uskladiti. Možete aktivno mijenjati vibracije (frekvenciju ili ritam) obrazaca u sebi i drugima jačajući svoju namjeru i dajući si ispravne upute koje vas podsjećaju na esenciju vaše prirode.

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci