Anđeo mjeseca ožujka je Podrška

Inspiracijska poruka u trećem mjesecu u godini glasi: "Ostanite povezani i pustite druge da uđu u vaš život. Proširite svoj kanal davanja i primanja. Ohrabrite nekoga i budite svestrani i pravodobni u svojoj snalažljivosti"

Tkanje nježnosti donosi ravnotežu

Podrška je često vrlo subjektivna i može biti zbunjujuća. Kako nudite podršku, u što dajete svoju energiju, što je za najviše dobro i kako znate što je najbolje za sebe i druge?

Istinska podrška ima dva različita aspekta koja se isprepliću; ljubav kroz izraz blagosti i istine u izražavanju stvarnosti. Kada nekoga neiskreno volimo, dajemo mu se samo površinski, često kako ne bismo stvarali "valove". S druge strane, kada se samo odnosimo iz istine, ona obično stvara osjećaj distance okaljane prosuđivanjem i ograničenjem.

Tkanje nježnosti i stvarnosti zajedno donosi ravnotežu u našem životu s drugima. Ponekad podrška poziva na to da nekoga volite na način koji mu daje ono što osjeća da treba... empatiju, pomoć, naklonost ili potvrdu. A ponekad podrška treba onome kakva je osoba unutra kao duša i poprima oblik suočavanja s nesvjesnim ponašanjem, govorenja onoga što stvarno osjećate ili zahtijevanja odgovornosti za riječi ili postupke.

Nije uvijek lako napraviti razliku između ove dvije struje potpore i postići ozdravljenje. Na kraju krajeva, naša sposobnost izricanja nježnosti i objektivnosti, kao i zadržavanja naše biti, ovisi isključivo o našoj predanosti onome što cijenimo u životu.

Pronalaženje načina za uravnoteženje ovih niti u nama s istom nježnošću i stvarnošću otkriva i unosi dublji osjećaj autentičnosti u naše postupke. To u konačnici podupire našu vlastitu i međusobnu unutarnju prirodu onime što treba da bi procvjetalo.

Neka vaše srce, um i djela budu ispunjeni nježnom autentičnom podrškom. Nadamo se da će vam anđeli i dalje nadahnjivati život.

 

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci