Anđeo mjeseca lipnja je Pronicljivost

Inspiracijska poruka ovog mjeseca glasi: "Koristite svoju pronicljivost za donošenje mudrih izbora. Krenite naprijed s povjerenjem u svoj unutarnji kompas"

Od gusjenice do leptira

Pronicljivost je prepoznavanje impulsa duše u našem životu. Gradi našu intuitivnu sposobnost djelovanja sa sviješću o moći koja se skriva u sadašnjem trenutku. Pronicljivost zahtijeva da redovito osobno popisujemo svoje vrijednosti, uvjerenja, prošle akcije, sadašnje nade i buduće snove.

Živimo svoj život na temelju onoga u što vjerujemo. Našim postupcima prethode naša uvjerenja. Naša se svijest odražava natrag u nama. Ono što tražimo naći ćemo. Dakle, pitanje je „odakle dolaze naša uvjerenja?“. Pretpostavljam da je odgovor "iz onoga što su nam drugi rekli". Imamo vrlo malo izvornih misli koje sadrže naša uvjerenja. Kao pojedinci definirani smo pretpostavkama koje su se formirale generacijama.

Ali, što ako smo više od ovoga? Što ako smo moćna bića koja će se probuditi iz dugog sna? Što ako smo na vrhuncu prosvjetljenja, na rubu otkrivanja dubokog poznavanja svog podrijetla, a time i sposobnosti za postizanje globalnog mira? Kako bi bilo osjećati svoje veze s cjelinom i birati svoje postupke na temelju toga kao stvarnosti? Koliko biste danas bili drugačiji? Kako bi ova spoznaja utjecala na vaše postupke?

Naš kolektivni izazov i prilika je predati se iluzijama koje nas drže u čaurama pretpostavka i ograničenja. I, poput gusjenice, rastvorite se u svom zamišljenom jastvu i redefinirajte svijet zamišljajući novu budućnost koja pozdravlja leptira.

Izvor: innerlinks.com

 

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci