Anđeo mjeseca kolovoza je - Igra

Inspiracijska poruka kolovoza glasi: "Iskoristite svaki trenutak života. Iskusite ugodnu uključenost u svaku svoju aktivnost i uživajte u onome što radite. Zabavite se!"

Igra je u središtu naše kreativnosti i oživljava naše biće najbezbrižnijim trenucima. Pomaže nam da živimo s apsurdom, paradoksom i tajnama. Hrani našu dječju radost i znatiželju. Čuva naše traganje za svrhom prizemljenim i uzemljenim.

U svijetu, a i unutar nas, događa se toliko toga da su se razine stresa prilagodile novom "normalnom" stvarajući deficit zabave. Igra je protulijek stresu. Može u potpunosti zaokupiti vašu pažnju i izazvati kaskadu osjećaja koji uvelike utječu na vašu razinu sreće.

Igra nas uključuje u carstvo mašte, podržava i obogaćuje našu svakodnevicu. Sastavni je dio kreiranja uvida bez napora. Igra nam doslovno dopušta da "dišemo" – vraćajući nam vitalnost.

Ovog mjeseca, pronađite zabavnu aktivnost koja privlači vašu pažnju do točke kad vam se čini da se vrijeme usporilo ili stalo, a glas iznutra - (onaj koji daje stalne komentare o onome što radite, što ste radili ili što ćete raditi) - utiša. Srčano se smijte na šale, situacije i sami sebi.

Izvor: innerlinks.com

M.D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci