Anđeo jasnoće vodi nas kroz mjesec listopad

Web stranica Innerlinks.com bavi se praktičnom primjenom duhovnih učenja u svakodnevnom životu. Svakog mjeseca prenosi poruku jednog anđela koji ujedno i obilježava tekući mjesec. Ovog listopada to je Anđeo jasnoće. Otkrijte što nam poručuje

Savjet za listopad

„Oslobodite se nedoumica, usredotočite se na svoju namjeru i njeno direktno izražavanje. Promatrajte svijet kakav jest, bez svojih projekcija, prosudbi i pretpostavki”, savjet je za listopad koji nam donosi Anđeo jasnoće.

Jasnoća nije jednokratni događaj, već proces. Ljubav prema istini uklanja sve vezanosti koje su rezultat pogrešnog razumijevanja i zaključaka, te nas usklađuje s unutarnjim bićem. Dok učimo uskladiti se s pravom prirodom, našu svijest ispunjava ispravnim stavovima, usmjerenjima i djelima – oslobođenima pretpostavki i prosudbi.

A kako možemo potaknuti jasnoću? Aktivnim istraživanjem sebe; pitanjima: „Što je izvor moga postojanja”? „Zašto postupam ovako ili onako?” „Što mi je potrebno da se iscijelim?” Kroz propitivanje sebe, pozivamo svoje unutarnje biće na otkrivanje njegovih bogatstava, tajni i sposobnosti.

Otkrijte ono što jeste

Svijet koji opažamo načinjen je od naših misli, predodžbi, emocija i dojmova. Oni su važni samo kao orijentacijske točke, ne kao konačni dokazi stvarnosti. Trebamo biti voljni dopustiti svojim snovima, trenutnim predodžbama i osobnosti da se potpuno kvalitativno promijene.

Uklonite zbunjenost i predrasude koje prekrivaju vaše najdublje i najdraže unutarnje osjećaje i budite u potpunosti ono što jeste.

Neka Anđeo jasnoće ovoga mjeseca dotakne vaše unutarnje biće i donese vam nove, svježe načine promatranja sebe i svijeta.

Izvor: www.innerlinks.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci