Anđeli su bliže nego što mislite. Možete ih i čuti, samo treba znati slušati...

Povezivanje s anđelima je mnogo lakše nego što se čini. Samo trebate biti dovoljno otvoreni za komunikaciju s njima…

Razvijte prijateljski odnos sa svojim anđelom

Vjerujete li da vam treba netko drugi za komunikaciju s anđelima? Stvar je u tome što su anđeli svugdje oko nas i ne trebaju nam nikakvi posebni mediji ili ‘nadareni’ ljudi za komunikaciju s njima.

Anđeli su bliže nego što mislimo. Vaš anđeo čuvar uvijek je tu da vas vodi, a njegova jedina misija je zaštititi vas na vašem putu.

Ako želite biti u kontaktu sa svojim Anđelom i čuti njegove poruke, morate aktivno razviti odnos sa svojim Anđelom. Smatrajte anđele svojim prijateljima i razgovarajte.

Možete započeti rutinu u kojoj ćete posvetiti određeno doba dana i autentično razgovarati s njima. Ako trebate pomoć ili savjet, slobodno pitajte. Podijelite s njima svoje brige i vjerujte da vas čuju. Jednom kada uspostavite ovu vezu, osjećat ćete njihovu prisutnost tijekom cijelog dana.

Ne morate govoriti ni naglas. Anđeli se povezuju s vašim vibracijama i prepoznaju vaše osjećaje i emocije. Jednostavno morate svjesno iznijeti svoje misli.

Ne postoje veliki ili mali problemi

Najbolja stvar kod Anđela je što ćete za svaku nevolju imati više anđela koji vam pomažu. Pretpostavimo da želite kupiti novi dom, možete pokušati komunicirati s Anđelima doma i zaštite.

Postoje Anđeli za ljubav, Anđeli za zaposlenje, pa čak i kad je riječ o manje važnoj stvari kao što je pronalazak izgubljenog ključa, možete pozvati Anđele da vam pomognu. Anđeli ne misle da su vaši problemi mali ili veliki.

Njihova se perspektiva sasvim razlikuje od naše. Naš ego narušava našu istinsku viziju, ali nedostatak ega u Anđelima pomaže im da vizualiziraju različite rezultate za naše molbe.

Bog je stvorio više nego dovoljno Anđela za nas, samo trebamo komunicirati s njima.

Uskoro ćete početi primjećivati promjene u vašem životu. Anđeli će vam slati signale, a sinkronicitet će biti glavni dio vašeg života. Nemojte im reći kako očekujete da će se vaši problemi riješiti.

Pustite ih da odrade posao i pomognu vam. Vjerujte da anđeli čuju vaše molitve i da vam šalju svu potrebnu pomoć. Samo imajte vjere!

Pročitajte i:

Vaši anđeli čuvari čekaju - Stupite u kontakt s njima!

Anđeli Zodijaka: Horoskopski znakovi i njihovi čuvari

8 pokazatelja da je anđeo čuvar pored vas

Izvor: consciousreminder.com

Tena Ožegić

Ostali članci