Ako netko misli na vas, svemir vam šalje ova 3 znaka

Kada nekome nedostajete i ne može vas izbaciti iz glave možete primjetiti ove stvari...

Tijekom života stvaramo brojne emotivne, spiritualne i osobne odnose, a mnoge od njih odlikuje nevjerojatno jaka veza koja se manifestira preko osjećanja.

Odnosi s jakom spiritualnom vezom imaju sposobnost da prenose osjećanja osobe s kojom ste povezani, pa ćete s tom osobom proživjeti, sreću tugu, strah, bijes... Sve dok se vaša veza njeguje, možete dobivati duhovne povratne informacije u vidu emocija.

Ova povezanost postaje još jača kada neka osoba misli na vas, a evo što možete osjećati u trenutku kada nekome jako nedostajete:

1. Val neočekivanih emocija
Ako netko misli na nas i ako nedostajete nekoj bliskoj osobi, javit će se neočekivane emocije, najčešće osjećaj praznine i usamljenosti. Iako ste dobro raspoloženi i energični, ako osjetite odjednom promjenu raspoloženja i veliku čežnju, moguće je da neko baš u tom trenutku razmišlja o vama. Ova osjećanja se javljaju kao posljedica energetskih vibracija koje šalje osoba s kojom ste spiritualno povezani.

2. Povezanost u snovima
Ako često sanjate osobu s kojom ste trenutno razdvojeni ili ste s njom njegovali odnos u prošlosti, moguće je da ta osoba misli na vas. Vjeruje se da zbog blokirane energije neke energetske vibracije ne mogu doći do vas dok ste svjesni, pa se onda manifestiraju u snovima.

3. Magičan sinkronicitet
Sinkronicitet je glavni znak spiritualne povezanosti s nekim, pa nemojte se iznenaditi ako jednu osobu iznenada i često srećete na neočekivanim mjestima u neočekivano vrijeme. Moguće je da ta osoba često misli na vas, a samim tim vaše energije se nevjerojatno privlače.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci