Jeste li spremni pozvati glas mudrosti? 10 koraka za povezivanje sa svojim duhovnim vodičima

Što više razgovarate sa svojim duhovnim vodičima, to ćete se više oslanjati na ovaj uvijek prisutan sustav vođenja. Kako ćete tražiti i predavati se božanskom vodstvu, čuda će se događati sve češće. Vaši se duhovni vodiči žele povezati s vama. Slijedite ovih 10 koraka autorice i govornice Gabrielle Bernstein za iniciranje razgovora s njima

Ako ste spremni pozvati glas ljubavi i mudrosti, slijedite ovih 10 koraka za povezivanje sa svojim duhovnim vodičima.

Korak 1: Steknite naviku tražiti

Prvi korak u povezivanju sa svojim duhovnim vodičima je steći naviku traženja.

Često zaboravljamo da imamo smjernice u sebi i oko sebe. U užurbanosti svakodnevnog života zaista je lako zaboraviti ovu vezu. Kad zaboravimo da duhovne vodiče možemo pozvati u pomoć, počinjemo se oslanjati na svoju snagu. Tada nastupa strah.

Stoga je prvi korak steći naviku tražiti pomoć od svojih duhovnih vodiča. Što više tražite, više dobivate - točka. Razmislite o svim stvarima oko kojih vam je potrebna pomoć. Možda vam treba pomoć u začeću, zarađivanju više novca ili liječenju veze koja je na klimavim nogama.

Napravite popis za što vam treba pomoć duhovnih vodiča

Napravite popis od 5 do 10 najvažnijih stvari oko kojih vam je potrebna pomoć. Možete to učiniti sada ili se možete vratiti ovoj vježbi nakon usklađivanja sa svojom unutarnjom mudrošću kroz molitvu ili meditaciju.

Jednom kada napravite ovaj popis, sljedeći je korak navesti sve oko čega vam je potrebna pomoć i pozvati svoje duhovne vodiče da otkriju rješenja.

Recite: "Hvala vam, vodiči najviše istine i suosjećanja, što ste otkrili rješenja za ove probleme."

Zatim prođite kroz svoj popis. Neki primjeri:

  • "Hvala vam, vodiči najviše istine i suosjećanja, što nudite rješenja za moj problem sa zdravljem."
  • "Hvala vam, vodiči najviše istine i suosjećanja, što ste otkrili rješenja problema koje imam u braku."
  • "Hvala, vodiči najviše istine i suosjećanja, što ste otkrili rješenja moje borbe s pronalaskom karijere koju volim."

Samo idite jedan po jedan tražeći od vodiča da vam pomognu. Ako se želite usredotočiti na jedno rješenje, možete odabrati samo jedan problem i nuditi ga svakodnevno na neko vrijeme.

Zovite samo vodiče najviše istine i suosjećanja

Ne zaboravite uvijek pozivati vodiče najviše istine i suosjećanja. Budite vrlo precizni i jasni u vezi s vrstama vodstva koje pozivate kako vam ne bi prošlo nešto neupotrebljivo.

Kao i u ljudskom svijetu, postoji puno različitih likova i ne želimo uvijek pozvati svakog lika na večeru. Isto vrijedi i za duhovne odnose. Svoju svijest, prostor i energiju želimo otvoriti samo vodičima najviše istine i suosjećanja.

Ne brinite zbog ovoga previše. Vi određujete pravila, zato se ne bojte tih drugih bića. Oni ne mogu ući bez vašeg dopuštenja.

Ne čekajte problem da biste ih pozvali

Ne morate čekati da problem iskrsne da biste pozvali svoje duhovne vodiče. Svaki put kad držim govor, prvo što kažem sebi iza kulisa je: "Hvala, vodiči najviše istine i suosjećanja, što ste govorili kroz mene."

Kad god izgovorim ovu tihu molitvu da zazovem svoje vodiče, znam da će riječi koje trebam proći kroz mene. Zatražiti pomoć je sve što je potrebno da bi se smjernice pojavile.

Korak 2: Slušajte

Drugi korak u povezivanju s vašim duhovnim vodičima je slušati. Način da se to učini je meditacija. Kad meditirate, utišate svoj um kako biste mogli čuti mudrost smjernica koje su u vama i oko vas.

Moramo usporiti svoje vibracije da bismo se uskladili s prisutnošću ovih vodiča. Kada svoju energiju prilagodimo frekvenciji ljubavi i mira, možemo se lakše povezati s vibracijskim porukama naših duhovnih vodiča.

Uskladite energiju kroz molitvu i meditaciju

Možete izgovoriti molitvu poput: “Hvala vam, vodiči najviše istine i suosjećanja. Hvala vam što ste mi pokazali ono što moram znati. Hvala vam što ste me vodili u dobrom smjeru. Hvala vam na svemu što mi treba."

Tada možete sjediti u meditaciji 5, 10 ili 20 minuta. Ovo može biti vrlo jednostavna meditacija. Jednostavno možete obratiti pažnju na dah, postajući svjesni zvukova i senzacija oko sebe.

Korak 3: Pišite sa svojim duhovnim vodičima

Nakon što meditirate, sljedeći je korak pisanje sa svojim duhovnim vodičima. Otvorite svoj dnevnik ili samo uzmite nekoliko listova papira. Na vrhu im napišite pozivnicu, poput:

  • "Hvala vam, vodiči najviše istine i suosjećanja, što ste mi otkrili rješenja za ova pitanja."
  • "Hvala vam, vodiči najviše istine i suosjećanja, što ste mi otkrili sve što želite da znam."
  • "Dragi vodiči najviše istine i suosjećanja, pozdravljam vas da sada pišete kroz mene."

Tada jednostavno pustite da vam olovka klizi. Dovoljno je otvoriti stranicu i dopustiti sve što treba proći. Počet će se javljati ideje, priče, teme, nadahnute vizije, stvari o kojima možda niste sami razmišljali. Nemojte se preispitivati ili uređivati riječ. Samo pišite.

Vaši vodiči vam se mogu direktno obratiti

U ovom iskustvu pisanja možda ćete otkriti da vam vodiči počinju izravno govoriti. Umjesto da pišete u prvom licu, možete početi pisati u drugom licu. Kad kanaliziram svoje vodiče, često kažu: "Draga sestro ..."

U nekim se slučajevima vaš rukopis može čak i promijeniti. Mogli biste osjetiti prisutnost energije koja se kreće kroz vas. To znači da postoji prisutnost koja kroz vas djeluje kako bi vam dala smjernice.

Korak 4: Zatražite znak

Vaši vodiči mogu s vama igrati zabavne igre! Vole vam pokazati da su prisutni. Stoga se zaigrajte s njima i zamolite ih za znak.

Nikad prije niste tražili znak? Ili ste pitali, ali ne znate jeste li ga dobili? Naučite kako tražiti znak i saznajte kada ste dobili jasne smjernice.

Oduševit ćete se kad počnete tražiti od vodiča da vam pokažu znakove! Promijenit će vaš svijet.

Korak 5: Obratite pažnju na smjernice koje dobivate

Jedno je tražiti smjernice. Druga je stvar svjedočiti tome, doista to prihvatiti i uživati u prisutnosti koja vas podržava.

Kad obratite pažnju na smjernice koje dobivate, prepuštate se strahopoštovanju i čuđenju zbog sve ljubavi koja vas okružuje. To je velika stvar. Ovaj predivan osjećaj dostupan je kad se uistinu prepustite svjedočenju nevjerojatnoj podršci koja je uvijek uz vas.

Praksa obraćanja pozornosti na usmjeravanje nije zahtjevna. Ne obilazite cijeli dan pitajući: "Gdje su moje smjernice? Gdje su moje smjernice? " Umjesto toga, jednostavno si dopustite da budete otvoreni za čudo tih smjernica.

Vaše se smjernice mogu prikazati na zanimljive i neočekivane načine, čak i na načine koje ovdje nisam spomenula. Vaše se smjernice mogu prikazati kao pjesma na radiju, reklamni pano na autocesti ili netko tko vam govori točno ono što ste trebali čuti.

Naši vodiči često rade preko drugih ljudi. Rade preko liječnika, prijatelja, djece, pa čak i stranaca. Duhovni vodiči vole raditi kroz tehnologiju, o čemu više govorim u “Super Attractoru“.

6. korak: Ostanite u energiji zahvalnosti

Kao što sam spomenula u koraku 5, želite zahvaliti svojim vodičima. Umjesto da budete na mjestu zahtjevnosti, vi želite biti na mjestu zahvalnosti i uvažavanja za njihovo vodstvo i ljubav.

Promijenite način razgovora sa svojim vodičima. Ako se zateknete kako razmišljate poput: "Vodiči, zašto mi ovo još niste dali?" ili "Vodiči, ne vjerujem u vas. Zašto se niste brže pojavili za mene? " - pokazujete svoje nepovjerenje prema njima. Kažete im da zapravo niste otvoreni za njihovo vodstvo i da želite imati kontrolu.

Vaša zahvalnost čini vaše odnose čvrstima

Umjesto toga, želite zahvaliti svojim vodičima, cijeniti ih i osjećati duboku ljubav i zahvalnost za njih. Kad primite bilo kakav oblik smjernica, zahvalite im se. Samo tiho recite: "Hvala vam vodiči što ste mi pokazali ovo rješenje." Ili: "Hvala vam vodiči na ovom znaku." A kad vam vaši vodiči daju duhovni zadatak, zahvalite im i na tome!

Vaša zahvalnost održava vezu tako snažnom i drži te vodiče stalno prisutnima uz vas, jer znaju da su dobrodošli.

Kad otvorite srce da svojim vodičima ponudite zahvalnost i uvažavanje, oni vam tu energiju vraćaju poput bumeranga. Teško je opisati kakav je osjećaj biti na ovom mjestu stalne ljubavi i zahvalnosti sa svojim vodičima. To je čudesan i lijep osjećaj. I dostupan vam je.

Korak 7: Oslobodite ishod i vjerujte u plan bolji od svog

Vaši vodiči imaju plan koji je bolji od vašeg. Oni su puni ljubavi i mudri i žele vas dovesti u pravi odnos, pravu karijeru, do liječnika koji vam treba, do iskustva koje će vam pomoći.

Mi stojimo na putu tim smjernicama. Često sam izbjegavala božansko vodstvo pokušavajući kontrolirati situacije. Bila sam opsjednuta time kako stvari trebaju ići i pokušavala sam manipulirati ishodima kako bih dobila ono što sam smatrala najboljim. Neizbježno je ovo samo odgurnulo moje vodiče.

Ali... kad pustimo svoje planove i vjerujemo u plan koji je puno veći od našeg, počinjemo doista osjećati da nas vode. Kad se predamo, možemo osjetiti kako nas vodiči vode do sljedeće ispravne akcije.

Moramo osloboditi ishode kako bismo uistinu bili u sustvaranju s našim duhovnim vodičima.

Korak 8: Budite poput djece

Ako u svom životu imate malu djecu, možda ste svjesni da mnoga djeca još uvijek mogu vidjeti svoje vodiče. Možda čak i govore o njima. Obično se oko sedme godine života veo počne zatvarati i mi se isključujemo za ovaj sustav navođenja.

Da biste podigli taj veo i ponovno se povezali sa svojim vodičima, budite više poput djeteta! Radite stvari koje vam donose radost. Skačite na trampolinu. Idite trčati. Slikajte. Plivajte. Kuhajte. Kad god kuham, osjećam prisutnost svojih vodiča oko sebe.

Radite stvari koje vam donose radost i to će se vodstvo brzo pokazati. Osjetit ćete to. Zapamtite, radost je najmoćnija vibracija koju možemo utjeloviti!

Korak 9: Pitajte svoje duhovne vodiče za njihova imena ako se osjećate pozvanima to učiniti

Ne morate učiniti ovaj korak. Ali ako se osjećate pozvanim da pitate ime svog vodiča (ili imena više vodiča), zamolite ih da vam ga otkriju. Prvo ime koje vam padne na pamet bit će ime vašeg vodiča. Čak i ako zvuči čudno, možete vjerovati da je ono što čujete točno.

Jedan od mojih vodiča je vodič koji se zove Lily i došla mi je prije mnogo godina. Samo sam znala da se zove Lily. Nakon nekoliko godina poznavanja Lily, bila sam kod medija na čitanju. Na kraju čitanja rekao mi je: "Lily želi da ti kažem hvala, jer voli raditi s tobom." Nisam rekla mediju o Lily niti pisala o ovom vodiču. Medij je samo znao da je tamo.

10. korak: Vjerujte u vlastite psihičke sposobnosti

Vjerujte u sebe i u svoju sposobnost da pozovete ovu prisutnost. Vjerujte u svoju sposobnost povezivanja s ovim vodičima i da biste osjetili tu podršku. Znajte da imate uvijek prisutnu energiju ljubavi koja je uvijek u vama i oko vas, podržava vas i vodi.

Što više vjerujete u vlastite psihičke sposobnosti, to ćete više moći čuti i više ćete dopuštati da vas ovo božansko vodstvo vodi do najvišeg dobra.

Puštanje duhovnih vodiča u vaš život sjajan je dar. Ne samo da će vas podržati, već će vam pomoći da pomognete drugima. Podržat će vas u tome da budete svjetlo na svijetu.

Ovu prisutnost svjetlosti trebamo da nas podrži upravo sada, u kaosu, drami i nasilju ovih vremena. Ova nam je prisutnost potrebna da bi nas vratila ljubavi.

Kako se prizemljiti nakon povezivanja sa svojim duhovnim vodičima

Kad se prilagodite duhovnom carstvu, možete osjetiti kako vam se energija mijenja. Važno je uzeti vremena da se prizemljite nakon povezivanja sa svojim duhovnim vodičima.

Želite se uvijek sjetiti da imate ljudsko iskustvo i da ste ovdje na ovoj planeti u tijelu. Da biste se vratili u svoje tijelo, možete učiniti nekoliko jednostavnih stvari:

  • Stupajte nogama po zemlji da biste se prizemljili.
  • Sjednite na kamen da se osjećate povezani sa zemljom.
  • Odvojite vrijeme da mirno sjednete i popijete šalicu čaja ili pojedete nešto. Učinite nešto čime svjesno brinete o sebi.
  • Također možete zatvoriti svoju energiju. Zamislite da vam se na dnu stopala nalazi patentni zatvarač i zakopčajte se preko glave i natrag do gležnja.

Slijedite bilo koji od ovih postupaka da biste se uzemljili nakon povezivanja s vodičima.

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci