Deepak Chopra: Koji je najbolji način da razvijemo svoju intuiciju i potencijal

Duhovni učitelj Deepka Chopra na svom blogu odgovara na pitanje čitatelja kojeg zanima kako ostvariti svoj puni potencijal i kakav je moguć u snovima

Pitanje:

Smatram da je naš potencijal kao ljudi i kao stvaratelja mnogo veći od onoga što se danas može iskusiti. Koji je najbolji način da razvijemo svoju intuiciju i počnemo činiti sva čuda koja noću vidimo u svojim snovima? Jako mi je teško živjeti svaki dan s osjećajem da mogu postići puno više, ali ne znati što je to točno i kako? Pretpostavljam da je pravi put meditacija, molitva, pozitivno razmišljanje, svjesnost… Ali svejedno mislim da postoji puno više od toga. Nešto što smo zaboravili, ali znanje o tome je negdje duboko u našem srcu?

Odgovor:

U pravu ste da je sjećanje na to kako otključati svoj puni potencijal duboko u našim srcima i bićima. Ali najbolji način da se to znanje osvijetli je meditacija i pažnja koju ste spomenuli. Oslobađanjem starih uvjetovanosti uma i aktiviranjem naše unutarnje samosvijesti meditacijom, naš se puni potencijal prirodno otvara, poput cvjetanja cvijeta.

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci