8 pokazatelja da je anđeo čuvar pored vas

Život je katkad težak i surov. U teškim trenucima utjehu tražimo od bližnjih, no kome se obratiti kada se osjećamo kao da nemamo nikoga? Životne izazove ne moramo svladavati sami, naši su anđeli čuvari uvijek uz nas...

Neobjašnjiva prisutnost

Jeste li ikada osjetili neobjašnjivu prisutnost tik do svog ramena? Mnogi ljudi to dožive, ali taj doživljaj često zanemaruju. Osjećaj neobjašnjive prisutnosti anđela ili duhovnog bića jedan je od najčešćih pokazatelja da je vaš anđeo čuvar u blizini.

Postoji nekoliko jasnih znakova koji ukazuju na anđeosku blizinu, evo koji su to:

1. Perje

Pronalazak perja na čudnim mjestima jasan je pokazatelj blizine anđela. Anđeli čuvari žele da znamo da su blizu, stoga ostavljaju perje tako da ga pronađemo, posebice kada nam je teško.

2. Oblaci koji tvore lijepe oblike

Jest li ikada pogledali u nebo i primijetili neobične, ali prelijepe oblike oblaka? Anđeli čuvari ponekad s nama komuniciraju putem oblaka. Ako vidite oblake u obliku anđeoskih krila, srca ili cvijeća, tada je vaš anđeo u vašoj blizini.

3. Osjećaj sigurnosti

Ako shvatite da ste bili u nekakvoj opasnosti ili nezgodnoj situaciji, ali vam se iz nekog razloga, ili vrlo sretnih okolnosti, ništa nije dogodilo, to je pokazatelj anđeoske intervencije.

4. Duga

Pojava duge, sa ili bez kiše, još je jedan jasan pokazatelj da vam vaš anđeo čuvar pokušava uljepšati dan. Neobjašnjiva duga jasan je znak da ste u sigurnim rukama.

5. Reakcija kućnog ljubimca ili djece

Jeste li ikada vidjeli kako pas, mačka ili dijete gleda u nešto što je vama nevidljivo? To vrlo vjerojatno znači da je u vašoj blizini anđeo. Djeca i životinje osjetljiviji su na prisutnost anđela i duhovnih bića od odraslih.

6. Ljepota u prirodi

Svi proživljavamo teška životna razdoblja, a naši anđeli čuvari znaju za trud koji ulažemo da prevladamo nedaće. Zato se javljaju ili se trude da se njihova prisutnost osjeti onda kad su nam najpotrebniji. Anđeli čuvari ponekad nam pomažu da primijetimo lijepe sitnice u životu. Cvijeće, leptire, vretence (vilinske konjice) i bubamare, ali i oblik srca ili anđeoskih krila u prirodi.

7. Neočekivana pomoć

Anđeli daju sve od sebe kako bi nam olakšali teret. To podrazumijeva slanje pomoći kad god nam je potrebna. Ako ste se ikada našli u situaciji da ne znate kako ćete platiti račune, ali ste ipak pronašli rješenje, to se dogodilo uz anđeosku pomoć.

8. Osjećaj prisutnosti

Osjećaj prisutnosti duhovnog bića jedan je od najčešćih pokazatelja da je anđeo čuvar u našoj blizini. Možda osjećate kako vas je zagrlio krilom da bi vas utješio? Katkad su njihove geste jedva primjetne, ali oni svakako čine sve što je u njihovoj moći da nas utješe i razvesele. I žele da znamo da su blizu.

Izvor: consciousreminder

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci