7 pozitivnih znakova obilja, prosperiteta i dobre sreće koji upućuju da će se vaše želje vrlo brzo ispuniti

Sarah Prout, američka autorica i motivacijska govornica izdvojila je sedam znakova na koje valja obratiti pažnju jer upućuju na to da se vaše manifestiranje ostvaruje i da će vas svemir vrlo skoro nagraditi obiljem

Znak 1. Posvuda vidite vaše duhovne znakove


Vidite li duge, broj 111, vaše toteme ili slike životinja koje predstavljaju vaše duhovne znakove usklađivanja? Sve su to divni znakovi da ste u procesu očitovanja obilja.


Znak 2. Vašu zabrinutost zamijenio je optimizam


Kad ste svjesni da svoje brige možete pretvoriti u optimizam i vjerujete da će sve biti u redu, tada šaljete svemiru vrlo jasnu poruku da ste svjesni da ćete dobiti podršku. Vaš optimističan pogled znak je mnogih dobrih stvari koje slijede.


Znak 3. Zahvalni ste na onome što imate


Trošite li novac neozbiljno i frivolno? Ili cijenite svoj novac i uživate gledati kako se umnožava? Kada osjetite zahvalnost za novac koji imate i udobnost koju vam pruža u sadašnjem trenutku, tada ćete ga privući još više. Zahvalnost je znak da ste spremni dočekati više obilja u svom životu.


Znak 4. Počinjete pronalaziti kovanice


Mozak ima mehanizam zvan retikularni aktivirajući sustav koji, ako je na nešto usmjeren, neprekidno traži te podatke u svijetu. Na primjer, kad sam bila trudna, stalno sam viđala druge trudnice. Isto vrijedi i za pronalaženje novca. Ako vidite novčić, pokupite ga, cijeli dan ipratit će vas sreća! Recite svemiru da ste vrijedni obilja slaveći kada pronađete i najsitniji novac.


Znak 5. Svjesni ste da je obilje više od novca


Ako se fokusirate na slobodu koju novac donosi, obilje će obuhvatiti sve ono što vama znači sloboda. Time se oslobađate bremena koje eventualno donosi novac i otvarate dušu za primanje nadahnjujućih i osnažujućih iskustava.


Znak 6. Oslobodili ste se svojih uvjerenja o novcu


Mnogo je djece koja čuju kako se roditelji prepiru oko novca. Sjećam se kako sam sjedila ispod stola s prstima utaknutim u ušima pokušavajući smanjiti napetost koju su moji roditelji svakodnevno proživljavali. To je oblikovalo moje uvjerenje da novca nikad nema dovoljno. Zvuči li vam to poznato? Ako ga i vi imate, ne bi li sada bilo dobro vrijeme da povjerujete da ste dostojni obilja i odustanete od starih uvjerenja?


Znak 7. Prilike se same ukazuju


Kad ste na ivici da se stvarno upustite u protok obilja, primijetit ćete nevjerojatne povoljne poslovne prilike, sniženja, popuste... Obratite pažnju na njih, posebno ako vam je potreban predmet koji će pridonijeti rastu vašeg procesa manifestacije.

Izvor: sarahprout.com

M.D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci