7 afirmacija za prisutnost u sadašnjem trenutku

Moć se uvijek krije u sadašnjosti. To je portal za povezanost, kreativnost i beskrajnu ljubav. Međutim, društvo i tehnologija su nam postavili nekoliko prepreka koje otežavaju hvatanje čarolije sadašnjeg trenutka. No, ovih sedam afirmacija će vam pomoći da se vratite u sadašnjost i budete prisutni upravo u ovom trenutku…

Prolaznost vremena

Jeste li ikad učinili nešto samo da "ubijete“ vrijeme? Ili ste ikada poželjeli da što brže prođe? 

Sa svakom minutom koja prođe, 105 ljudi udahne posljednji dah. Mnogi od njih voljeli bi više vremena raditi ono što su voljeli raditi. Koliko god sumorno zvučalo, ovo je snažan podsjetnik da iskoristite svaki trenutak na najbolji mogući način.

Moć je u sadašnjosti

Moć je u sadašnjosti. To je portal za povezanost, kreativnost i beskrajnu ljubav. Međutim, društvo (i tehnologija) su nam postavili nekoliko koje otežavaju hvatanje čarolije sadašnjeg trenutka.

Društveni mediji, TikTok, FaceTime, slanje SMS-ova, Netflix i neki manje poželjni i zarazni kutovi Interneta učinili su da mnogi od nas gravitiraju svjetlu zaslona poput moljca prema lampi.

Tehnologija krade našu pažnju i prigušuje našu svijest do te mjere da moramo biti prisilno vraćeni natrag u stvarnost u kojoj se sjećamo da smo više od obične gomile koja se poreda kako bismo skočili s litice.

Zašto ste ovdje?

Sjećati se tko ste i zašto ste ovdje je imperativ. Da biste to učinili potrebni su vam duhovni alati poput meditacija, vizualizacija, rituala i duhovnih praksi koji ponovno uvježbavaju vašu dušu da vidi veliku sliku i da se spoji natrag u vašu istinsku suštinu.

Afirmacije su također vrlo učinkovit način da osigurate veći angažman u svom svakodnevnom životnom iskustvu, tako da...

Kad vas dijete zatraži da se igrate, vi se igrate.

Kada vaša mačka želi da je češkate po trbuhu, vi je češkate.

Kad sunce izlazi, upijate ga u kožu.

Kad vaš voljeni želi vašu punu pažnju, vi slušate.

Kad sljedeći put udahnete, osjećate se zahvalno.

Nevjerojatna snaga pozitivne energije

100 najboljih afirmacija Louise Hay

Jutarnje afirmacije za uspješan dan

Afirmacije za veću prisutnost

Izgovorite ove rečenice za manifestiranje prisutnosti kad god osjetite da vam um luta u naviknuti prostor selektivnog sluha, bezumnog pretraživanja interneta ili nesvjesnih navika. Prepišite ih na papiriće ako trebate i rasporedite po stanu.

1. Trenutno sam ovdje. Sve što postoji je sada.

Sve što postoji je upravo sada. Prošlost se već dogodila, a budućnost se tek treba otkriti. Zamislite da je vaše tijelo karta vašeg lokalnog trgovačkog centra. Zamislite da na karti možete vidjeti svoje srce, a na njemu je mala naljepnica koja glasi: "TU SI". Zašto? Zato što jesi.

2. Nalazim se na savršenom mjestu u savršeno vrijeme.

Svemir, Bog, Božanska Majka (koje god ime poželite) svi imaju plan za vas. Trenutno izvršavate svete ugovore za koje ste se dogovorili s višim ja. Trenutno živite odjek onoga što se prvo već očitovalo u nefizičkom carstvu.

3. Moja moć je u sadašnjem trenutku.

Svaki trenutak predstavlja točku izbora. Možete odabrati ljubav ili možete odabrati strah. To sam objašnjavala svojoj petogodišnjoj kćeri Lulu kad se tukla sa svojom sestricom Avom. Rekala sam joj: „Možete odabrati biti ljubazni ili možete biti zlobni. Što želite biti? " Kad se sjetite da moć leži u sadašnjem trenutku, tada donosite bolje odluke kako biste usmjerili svoje iskustvo.

4. Dopuštam si da osjećam svoje osjećaje bez obzira kakvi su.

Mnogi od nas ne žele biti u sadašnjem trenutku ako se ne osjećaju dobro. Najbolje je pokušati otkriti što vam osjećaji pokušavaju reći i kako vam pomažu da odrastete kao osoba. Preuzmite odgovornost nad svojim osjećajima i gledajte kako se vaš život radikalno mijenja.

5. Svemir mi se obraća u sadašnjem trenutku.

Vaše intuitivne sposobnosti ojačane su u izravnom odnosu s vašom sposobnošću da budete prisutni u svakom trenutku sa suosjećanjem, znatiželjom i mirnoćom.

6. Radim najbolje što mogu, s resursima koje imam, ja sam zahvalna.

Najbolji način da se usidrite u sadašnji trenutak je udahnuti zrak i odabrati najmanje tri stvari na kojima ćete biti zahvalni. Kad odvojite trenutak da procijenite ono što imate u sadašnjem trenutku, tada aktivirate magiju sadašnjeg trenutka.

7. Ja sam otporna duša.

Budite prisutni i budite od pomoći koliko god možete jer vas Svemir poziva da koračate prema naprijed i budete najbolja verzija sebe. Imate beskrajnu snagu i mudrost kad se sjetite biti prisutni.

Izvor: sarahprout.com

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci