5 snažnih afirmacija za svaki dan

Afirmacije su snažne i nadahnjujuće rečenice koje imaju moć promijeniti podsvjesne misaone obrasce i uvjerenja. Ponavljate ih svakodnevno i vidjet ćete kako vam se život mijenja nabolje

Predlažemo vam 5 pozitivnih izreka/afirmacija koja će vam pomoći da iskoristite svoje sposobnosti, uzmete prava sredstva u svoje ruke i privučete u svoj život ono što zaslužujete - samo najbolje:

1. "Ja sam snažna i fantastična osoba"

Svatko do nas je jedinstveno biće sa svim svojim manama, vrlinama i kutovima promatranja. Dosta stvari nas definira - obitelj, status, prošlost, pogreške, uspjesi... Ali, da biste privukli ono najbolje i da biste se uopće mogli boriti protiv oluja, važno je da prihvatite sebe baš takvima kakvi jeste - u potpunosti.

2. "Biram biti pozitivna i promatrati život sa svjetlije strane"

Biti pozitivan je samo naš izbor i jedna od boljih odluka koju danas trebate donijeti. Bez obzira na okolnosti, svatko od nas se suočava sa stresnim i teškim situacijama, stvari ćete mnogo lakše rješavati ako ih promatrate s dozom optimizma.

Što god da se događa, pesimizam vam samo može otežati.

3. "Mogu ostvariti sve što poželim"

Jedina stvar koja nas može spriječiti da ostvarimo željeno jesu naše ograničavajuće misli. Naš put je uvijek pun prepreka, ali trebamo znati da svaku od njih možemo prijeći. Vizualizirajte svoje želje i snove i poduzmite akcije. Svakog dana učinite jedan mali korak koji vas vodi ka cilju i uskoro ćete uspjeti.

4. "Volim sebe i poštujem svoje unutarnje JA"

Svakog dana se pogledajte u ogledalo i pošaljite pozitivnu poruku - "Volim te i cijenim" , ili "Dobar si", "Samo tako nastavi" ili "Ne mogu kontrolirati tko me voli, ali biram voljeti samu sebe."

5. "Spremna sam za uspjeh"

Kako biste dobili ono što želite, pošaljite svemiru jasnu poruku da ste spremni za to. To ćete najbolje pokazati svakodnevnim trudom i ulaganjem u svoj cilj.

Pročitajte i:

100 najboljih afirmacija Louise Hay

I ovo će proći: Snažne afirmacije za iscjeljenje i mir

Moć podsvijesti: Afirmacije za privlačenje obilja

Izvor: LoveSensa.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci