5 skupina duša kojima pripada svatko od nas

Svi smo sazdani od čiste energije koja je temelj svega što postoji. Došli smo na ovaj planet u ovom obliku jer imamo određenu svrhu u određenom vremenu. Iako smo svi ovdje iz drugog razloga, svi smo prešutno povezani. Ne samo to, već smo svi ovdje došli zajedno, kao dio obitelji duša koja ima slične motive i s kojima dijelimo posebnu vezu, kako u ovom, tako i u ostalim carstvima. Evo kojim sve skupinama duša pripadamo...

1. Izvor

Svi smo povezani jer smo sazdani od energije i povezani s Univerzumom neraskidivom vezom. Čak i za vrijeme boravka na Zemlji, naši postupci utječu na našu energiju i na energiju koju odašiljemo. Dakle, sve što činimo, bilo ono dobro ili loše, utječe na svijet. Nijedno naše djelo (ili nedjelo), ne prolazi bez posljedica za kozmos.

2. Zajednica duša

Ovo je skupina duša koje imaju sličan svjetonazor poput nas. Ovdje su kako bi naučili iste lekcije kao mi, a njihovi se putevi često prepleću s našim. To mogu biti kolege s posla, članovi istog kluba, pa čak i netko koga smo "slučajno" upoznali u teškom životnim razdoblju.

3. Obitelj

Duše s kojima dijelimo gene; to je obitelj u kojoj smo rođeni, a u rijetkim slučajevima i ljudi koji su nam bliski poput obitelji. Ali ključna je činjenica da smo u višem carstvu odlučili doživjeti zemlju sa sličnim prilikama i okolnostima.

4. Skupina srodnih duša

Skupina srodnih duša obično se sastoji od tri do devet duša čija je veza dublja od one koju imamo s članovima obitelji. Oni nam pomažu da se probudimo i uvijek nas podržavaju, u svim carstvima.

5. Blizanačke duše

Kada se jedna duša reinkarnira u više od jednog tijela, dolazi do stvaranja blizanačke duše. One nisu ograničene samo na ljubavnu svrhu. Njihovo spajanje služi višoj svrsi za kozmos.

Izvor: consciousreminder.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci