5 savjeta za manifestiranje snova

Bilo da je riječ o obilju, istinskoj ljubavi ili vašoj dobrobiti - manifestiranje želja je nešto s čime mnogi pokušavaju ali ne uspijevaju. Zbog toga smo sastavili pet savjeta kako što lakše i učinkovitije manifestirati svoje snove…

1. Zabavite se sa svojim namjerama

Pokušajte napisati popis onoga što želite. Možda zvuči jako jednostavno, ali precizno sastavljanje želja na papir i traženje od Univerzuma ono što želite često je prvi i najsnažniji korak u procesu manifestacije. Imati nejasne namjere bez plana nadahnute akcije, sabotirat će vaš uspjeh.

2. Ne odustajte ako ne vidite trenutne rezultate

Ljudi prerano odustanu. Manifestirati znači naučiti voditi svoju energiju i svoje osjećaje te prihvatiti sve što će vam Univerzum donijeti u vaš život. Zapamtite: Sve se događa u savršenom Božanskom trenutku.

3. Ojačajte svoju intuiciju

Što više obraćate pažnju na znakove, slučajnosti, snove i sinkronicitete, to vam sve više Univerzum pokušava privući pažnju na vaš dar intuicije. Naučite se igrati sa zabavnom energijom Univerzuma.

7 pozitivnih znakova obilja, prosperiteta i dobre sreće koji upućuju da će se vaše želje vrlo brzo ispuniti

Zakon privlačenja: 7 znakova da svemir planira ispuniti vaše želje

Inspirirajte se s ovih 8 afirmacijskih citata koji će pojačati manifestiranje vaših želja

4. Zabavite se na svom putovanju

Najbolji dio manifestacijskog putovanja je naučiti kako se "ponašati kao da" i biti vrlo uzbuđeni zbog onoga što se događa u vašem životu. Tražite radost što je više moguće jer je to najviša valuta svijesti.

5. Slavite svaki dan

Proslavite prekretnice koje se događaju svaki dan. Bilo da se radi o nečemu što vam se dogodilo, a na čemu ste zahvalni ili u svom srcu znate da će se dogoditi dobre stvari - neka to bude vaša svakodnevna misija.

Izvor: sarahprout.com

 

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci