Svi sanjamo na osobnom i jedinstvenom jeziku snova - naučite ga!

Da biste razumjeli svoje nove potrebno je naučiti vlastiti jezik snova jer svi smo drugačiji. U tome će vam pomoći ovih nekoliko trikova...

Google nije uvijek pouzdana sanjarica

Jeste li se probudili iz sna znajući da tamo postoji poruka za vas, ali niste znali koja je točno ta poruka bila? Možda ste čak i pretražili Google kako biste pokušali steći više saznanja o tome što vaš san znači, ali ste i dalje ostali znatiželjni i zbunjeni?

Što ako bih vam rekla da sanjate na svom osobnom i jedinstvenom jeziku snova i to je razlog zašto vam Google pretraga nije u potpunosti pomogla?

Istina je, sanjate na svom jeziku snova koji je za vas poseban.

Zašto imate svoj osobni jezik snova?

To je zato što svatko ima svoju osobnu povezanost s različitim simbolima, životinjama, ljudima, mjestima i stvarima.

Uzmimo za primjer psa. Ako ste netko tko je u prošlosti imao traumatično iskustvo sa psom, pojavljivanje psa u vašem snu možda neće biti pozitivna asocijacija. Međutim, netko tko je ljubitelj pasa, vjerojatno bi imao pozitivne asocijacije ako bi se pas pojavio u njihovom snu.

Dakle, kada pokušavate dekodirati svoj san u internetskoj pretrazi, prirodno je osjećati se kao da ono što ste otkrili ne odjekuje s načinom na koji vam je djelovao vaš san.

Naši su snovi toliko dinamični, da moramo gledati dalje od samih simbola.

Važno je uzeti u obzir osjećaje i emocije koji su prisutni i u našim snovima. Kakva je bila ukupna energija sna? Što ste pokušavali učiniti?

Ovakve vrste pitanja daju naslutiti što je nešto moglo značiti u vašem snu. Vrlo rijetko je jedna stvar ili simbol u vašem snu poruka. To je kombinacija svih stvari koje proživljavate u snu i koja je njihova poruka.

Važno je naučiti vlastiti jezik iz snova kako biste razumjeli svoje snove

Doslovno je poput učenja novog jezika. Potrebno je strpljenje, vrijeme i vježba. No s tim u vezi, budući da je za vas osobno i vezano za asocijacije koje već imate, učenje će se prirodno odvijati kad odvojite vrijeme.

Jednom kada naučite svoj vlastiti jezik snova, dešifriranje i dekodiranje vaših snova postaje lakše.

Svake večeri, kada odemo spavati i uđemo u svijet snova, osluškujemo univerzalnu mudrost i izvornu energiju.nKad svjesno počnete osluškivati i primati smjernice od svojih Duhovnih vodiča, Višeg Jastva i beskrajne mudrosti, možete početi usklađivati svoj budni život s onim što želite stvoriti.

Učenje vašeg osobnog jezika iz snova je moćno i život se time mijenja.

Evo vježbe koju možete napraviti da biste započeli otključavanje vlastitog jezika iz snova:

Kad se ujutro probudite i sjetite se sna koji ste upravo sanjali, ne mičite se, ostanite mirni i držite zatvorene oči. Ostanite u intuitivnom prostoru između svijeta snova i budnog života.

Prisjećajte se i ponavljajte svoj san stalno iznova.

Zamolite svoju intuiciju da vas vodi do simbola (ljudi, mjesta, životinja ili stvari) koji su važni za vas i na što morate obratiti pažnju.

Kad utvrdite na što iz svog sna trebate obratiti pažnju, pitajte svoju intuiciju:

"Što X znači za mene?"

 "Kako se zbog X osjećam?"

 "Kako sam se osjećao prema X-u u snu?"

"Kako bi X mogao biti odraz nečega u mom budnom životu?"

Dopustite svojoj intuiciji da odgovori i da vam smjernice. Dajte sve od sebe da ne prosuđujete što se događa i budete otvoreni za primanje onoga što vaše Više Ja želi podijeliti s vama.

Odradite ovu praksu iz ovog meditativnog i intuitivnog prostora i potrudite se da se klonite uma i ego razmišljanja. Ovo je praksa između vas i vaše duše.

Ako se u početku ne pojave intuitivni uvidi, u redu je, imajte strpljenja i pokušajte ponovno još jedno jutro s još jednim snom. Kao što sam rekla, za učenje jezika snova potrebno je strpljenje, vrijeme i vježba. Zato vjerujte procesu i vjerujte da će se on savršeno odvijati za vas.

Pročitajte i:

Što nam poručuju snovi

Snovi: Otkrijte poruke nesvjesnog

Snovi - kompas koji nam pokazuje životni smjer

Izvor: foreverconscious.com

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci