Što vaša omiljena boja govori o vama?

Senzibilni vole ljubičastu, crnu samosvjesni, a žutu optimisti. Koja je vaša najdraža boja?

BIJELA: smatra se bojom koju vole perfekcionisti. Najljepša je čista, snježnobijela, bez primjesa drugih boja, a upravo tu savršenost i nevinost prepoznaju i cijene oni koji za sebe žele najbolje.

ŽUTA: povezuje se s pričljivim optimistima koji uživaju u društvu, zabavi i bezbrižnom čavrljanju. Žutu obično biraju praktične i ambiciozne osobe koje vole biti lideri, zamijećeni i poštovani.

NARANČASTA: boja energičnih i spontanih entuzijasta. Ljubitelji narančaste vole slobodu, avanture i dinamiku. Topli i ekstrovertirani, omiljeni su u društvu, što im i odgovara jer teško podnose samoću.

CRVENA: boja koju ne biraju sramežljivci – crvena je boja primijećenosti, teatralnosti, strasti i seksepila. Vole je osobe koje vole natjecanja, ali samo kad pobjeđuju. Ljubitelji crvene vole život i ne boje se novog. Svaki dan koriste kao priliku da svijetu pokažu sve svoje kvalitete.

PLAVA: najomiljenija boja na svijetu. Biraju je osobe sklone tradiciji, promišljene, suzdržane i smirene, ali i iskrene i pouzdane. Ljubitelji plave ne vole se isticati, ali neće odbiti društvo ugodnih ljudi.  

LJUBIČASTA: vole je senzibilne, emotivne i produhovljene osobe sklone maštanju i romantici. Kreativnost i ideali visoko su im na ljestvici prioriteta, kao i pomaganje zajednici te emocionalna ispunjenost.

ZELENA: zelenoj su sklone miroljubive, smirene osobe koje vole prirodu. Odane su i pouzdane, cijene dobre odnose s bližnjima jer osjećaju duboku potrebu voljeti i biti voljeni. Ljubitelji zelene uživaju u onome što rade, vole i novac, ali im je u životu nužan dobar omjer rada i odmaranja te druženja i samoće.

SMEĐA: zemljane tonove obično biraju osobe koje vole obiteljsku atmosferu, ugodan dom i smiren život. I sami su topli, druželjubivi i inteligentno duhoviti. U poslu su vrlo pouzdani, promišljeni i izdržljivi.  

CRNA: nije neobično da crnu vole samosvjesni i snažni ljudi koji se ne boje reakcija okoline. Mogu izvana djelovati kao vrlo ozbiljni i suzdržani, no njihova unutrašnjost zapravo krije uzburkane misli i osjećaje.

Irena Zrinski

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci