Promo

Šivanje kao idealna psihoterapija

Sve je više onih koji smirenje, ali i zabavu, kreativnu snagu i poduzetnički uzlet pronalaze u šivanju. Odvažite se u tu pustolovinu jer ova se vještina lako uči. No prvo odaberite pouzdani šivaći stroj!

U vrijeme kada raste potrošnja lijekova za smirenje, postavlja se pitanje kako se na što prirodniji način opustiti i zaboraviti na probleme. I dok jedni životnu ravnotežu i unutarnji mir pronalaze u dobroj knjizi ili tjelovježbi, u posljednje vrijeme sve je više onih koji smirenje, ali i zabavu, kreativnu snagu, novi poduzetnički uzlet… pronalaze upravo u šivanju. Masovna proizvodnja, brza potrošnja i laka dostupnost svega što poželimo posljednjih je desetljeća 'ugušila' neke stare vještine poput šivanja, krojenja, pletenja, kukičanja, koje se sada opet vraćaju na velika vrata.

Pomaknite osobne granice

I dok su se nekada te vještine prenosile s koljena na koljeno, danas se samo rijetke žene mogu pohvaliti takvim praktičnim znanjem. No moderan način života tu ipak pokazuje svoje prednosti pa se na internetu tako mogu pronaći mnogi online tečajevi krojenja i šivanja koji jamče uspjeh. Naravno, najvažnije je nabaviti dobru i pouzdanu šivaću mašinu, a popularne Singerice sinonim su za šivaći stroj.

Kako biste dobili 'vjetar u leđa', za početak se okušajte u krojenju i šivanju jednostavnijih predmeta poput jastučnica, plahti ili stolnjaka, odnosno onih komada koji zahtijevaju minimalno krojenja te uključuju jednostavne ravne šavove. Kada usvojite osnovne lekcije, rast će vaše samopouzdanje i odvažnost da se upustite i u malo zahtjevnije zadatke.

singer

Zašto je šivanje najbolja psihoterapija? Ono će vas zabaviti, skrenuti vam misli od eventualnih problema, a to što primjerice niste vješti u tome (ili ste čak potpuni početnik) može u terapijskom smislu biti i prednost. Naime, svaki novi korak koji svladate bit će jedna nova injekcija samopouzdanja i jedna mala osobna pobjeda. To svojevrsno pomicanje osobnih granica donijet će i financijsku dobrobit jednom kad počnete šivati 'kao Singerica'.

Počnite šivati uz odgovarajući šivaći stroj

Naučiti šivati lako je i zabavno uz šivaći stroj SINGER® 3210 SIMPLE™, osmišljen upravo za početnike u šivanju. Ovaj šivaći stroj pružit će vam sve osnovne funkcije nužne za sjajan početak. Zbog lakog postavljanja konca, jednostavnog izbora boda i besplatnog pribora, početno postavljanje je lako i brzo! Prilagodite svoje projekte koristeći neki od 10 programa šivanja, uključujući automatsko bušenje rupica za gumbe u 4 koraka i podesivu duljinu boda. Godinama ćete uživati u radu na ovom šivaćem stroju!

SINGER SIMPLE 3210 uz poklon set od 10 igala od 1.10. do 15.11.2016. možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 1.799,00 kn kod slijedećih SINGER ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Top Shop, PEVEC, eKupi, a dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje

singer

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Ostali članci