Budite se u isto vrijeme svake noći? Tijelo vam pokušava nešto reći, a ne zna pričati!

Ako se svake noći budite u isto vrijeme vaše vam tijelo nešto pokušava reći. Evo kako da pročitate njegove znakove uz pomoć pojašnjenja iz tradicionalne kineske medicine

Neobična nesanica

Mudar čovjek jednom je rekao: "Volim provoditi noći pretjerano razmišljajući, a jutra prespavajući." No dobro, koga mi zavaravamo? Ovaj "mudrac" boravi u svakome od nas! Ideja da odspavamo tih nekoliko dodatnih minuta prije nego što se ustanemo utječe i na najsnažnije od nas, zar ne?

Stalan ritam spavanja presudan je za pravilno funkcioniranje ljudi. Međutim, postoje neki slučajevi koje su nedavno zabilježile znanstvene studije, a koje prikazuju neobičan obrazac koje utječu na čovjekov san.

Studije su otkrile da su se mnogi pacijenti u bolnicama usred noći probudili iz vedra neba bez ikakvog oblika tjelesne nelagode. Kasnije su istraživanja iznijela određene ideje o tome što bi to moglo biti. Čitajte dalje da biste saznali više!

Obrasci vremena buđenja u snu:

21:00 - 23:00

To ukazuje na ozbiljnu tjeskobu i stres na radnom mjestu. Možete se smiriti pravilnom primjenom joge i dubokom meditacijom. Živci će se smiriti i to će vam pomoći da se bolje naspavate.

23:00 - 01:00

Prema kineskoj medicinskoj znanosti, žuč je najaktivniji dio tijela u ovim satima. Buđenje tijekom ovih sati znači emocionalnu nevolju i depresiju. Trebali biste potražiti stručnu pomoć za suzbijanje depresije. Također morate naučiti vrijednost samoprihvaćanja i naučiti ne živjeti u prošlosti.

01:00 - 03:00

Buđenje u ove sate označava pretjeranu potisnutu ljutnju u vašoj podsvijesti. Pokušajte se nositi sa svojim problemima bijesa kako biste smanjili učestalost prekida spavanja. Također, pokušajte odmah popiti čašu hladne vode kako biste se umirili.

3:00 - 5:00

Kineska medicinska znanost navodi da se energetski meridijan vašeg tijela bavi funkcioniranjem pluća u ovoj fazi. Ti su sati povezani s mrzovoljom. Tugu mogu izbaciti samo seanse samoprihvaćanja, samorazvoja i pravilne meditacije.

od 5 do 7 sati

Prema kineskoj medicinskoj znanosti, energija vašeg tijela u ovom se satu bavi funkcioniranjem debelog crijeva. Poremećaj sna u ovoj fazi ukazuje na stanje emocionalnog opterećenja. Da se ne biste budili, pokušajte što prije pristupiti kupaonici!

Dakle, sada kada znate zašto je vaš ciklus spavanja bio tako buran u posljednjih nekoliko mjeseci. Vrijeme je da započnete raditi na sebi i u bliskoj ćete budućnosti vidjeti pozitivne promjene.

Pročitajte i:

Ne možete zaspati? Iskušajte jedan od ova tri rituala

Sezamovo ulje i mlijeko kao lijek protiv nesanice

Tri biljke koje će vas riješiti stresa, nesanice i uznemirenosti

Izvor:consciousreminder.com

Tena Ožegić

Ostali članci