Uljepšajte svoj dom brzo i jeftino

Bez obzira želite li prodati kuću ili stan u narednim mjesecima ili jednostavno svoj stambeni prostor želite pretvoriti u ugodno mjesto za život, postoji više načina da to učinite s malo novca - brzo i jednostavno.

Osvježite zidove novom bojom

Bilo da su neugledni ili vam je jednostavno dosadilo gledati bezbojne zidove, svježi premaz boje mogao bi im udahnuti posve život. Najbolji dio ove ideje? Ne košta puno.

Zamijenite stari tepih

Istrošeni tepih nije samo neugledan, već može biti i nehigijenski, naročito ako je upio razne mirise ili mrlje od kućnih ljubimaca.

Unesite tračak prirode

Ako vaš dom treba učiniti privlačnijim, cvijeće u teglama je sjajan način da to učinite. Ne iziskuje puno novca, jednostavno je za održavanje a dodaje vedre boje prirode vašem interijeru.

"Pomladite" dotrajale komade namještaja

Ako ste kuhinjski i kupaonski namještaj naslijedili od prvotnog vlasnika stana ili kuće u kojoj živite, možda je došlo vrijeme da ih brzinski osvježite: vrata kuhinjskih elemenata možete oblijepiti samoljepljivim folijama, kupaonskim ormarićima zamijeniti ručkice a na neugledne keramičke pločice nalijepiti moderne samoljepljive naljepnice za pločice.

Zamijenite slavine

Preuređenje kupaonice može biti krupan pothvat koji, osim toga, iziskuje dosta vremena i novca. Bolje rješenje moglo bi biti ulaganje u nove slavine za kadu i umivaonik.

Obnovite prozore

Ako na prozorima dnevnog boravka ili blagovaonice imate zastarjele žaluzine ili zavjese, mudro bi ih bilo zamijeniti. Cijene su šarolike, ovisno o dimenzijama prozora, a izbor je bogat.

Izvor: www.findfinlearn.com

Pripremila: Snježana Krčmar

Ostali članci