Četiri ideje za blagdansku dekoraciju stola

Blagdanska sezona 2020. godine možda će izgledati malo drugačije, ali to ne znači da morate zatomiti svoje blagdansko raspoloženje. Evo, 5 ideja za blagdansku dekoraciju stola koja će vama i vašim gostima osigurati dodatno veselje

1. Orašari

Pitate se gdje ćete smjestiti svoju kolekciju orašara ovih blagdana? Začinite stvari i rasporedite ih kao središnje dekoracije na vašem stolu!

Upareni sa svečanim crvenim ili zelenim nadstolnjakom i borovim grančicama, ovi mali kolekcionarski predmeti pretvaraju običan stol u svečano mjesto okupljanja. Pokušajte ih rasporediti postavljanjem najvećih i najviših orašara u središte stola, a zatim oko njega s vanjske strane poredajte manje figurice orašara.

božićni stol

2. Osvijetljene staklenke

Bijele božićne lampice dodaju toplinu i šarm u svaku prigodu, a ujedno su i savršeni ukrasi za svečani stol!

Ako imate prazne staklenke, očistite ih i poslažite u red kroz sredinu stola na nadstolnjaku.

U staklenke dodajte žaruljice na baterije, pomoću prstiju pomaknite svjetla unutar staklenke tako da budu urednija i vaš ukras je spreman! Mekani, topli sjaj lampica stvorit će pravi svečani ugođaj tijekom vaše večere.

božićni stol

3. Sezonsko cvijeće, grane i šiške

Dodavanje crvene, zelene, bijele ili kombinacije obojenih cvjetova, borovih grančica, šiški i drugih plodova šume na vaš blagdanski stol dodaje dašak elegancije i prirode. Postavite ukrasnu vazu na sredinu stola, a zatim dodajte svečani aranžman od svježih božićnih zvijezda, bijelih ruža ili božikovine.

božićni stol

4. Mini božićna drvca

Nijedan blagdanski stol nije potpun bez asortimana mini božićnih drvca. Jednostavno postavite 3 do 5 mini stabala na svečani nadstolnjak na jednakoj udaljenosti, a zatim dodajte ukrase.

 

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci