Pečeni krumpir na roštilju

Operite grančice ružmarina i odstranite im iglice skoro do vrha, na vrhu ostavite oko 3 cm iglica. Krumpir skuhajte u slanoj vodi, ali ne do kraja. Ogulite ga, nabodite na štapiće od ružmarina, posolite i premažite uljem. Pecite na roštilju s obje strane.
Ostali članci
-
Izrada domaćeg peciva ne mora biti dugotrajna.…
Kad kod kuće uvijek imate zalihu raznih vrsta kvalitetnih brašna i…
-
Bolji i od kumice s tržnice: Napravite domaći…
Napravite ukusan, mekan domaći krem sir super-jednostavnom metodom sa samo…
-
U samo 10 minuta napravite veganske, slatko-slane…
Ako volite okuse indijskih oraščića, slanog karamela i kokosa, svidjet će…
-
Njoki bez jaja po receptu Jamieja Olivera
Brzi recept za njoke koji će vam svaki puta uspjeti savršeno koristi samo…