Namaz od patlidžana

Na roštilju ispecite patlidžan. Prepolovite ga, izvadite mesnati dio, izgnječite ga i pomiješajte sa sokom od pola limuna, ekstra djevičanskim maslinovim uljem, zgnječenim češnjakom, žlicom sitno nasjeckanog peršina, prstohvatom samljevenog kumina i žlicom jogurta. Dodajte sol i svježe mljeveni papar. Promiješajte.
Ostali članci
-
Njoki bez jaja po receptu Jamieja Olivera
Brzi recept za njoke koji će vam svaki puta uspjeti savršeno koristi samo…
-
Umami patlidžani za prste polizati
Jednostavni recepti puni bjelančevina, snage i zdravlja krase novu knjigu…
-
Veganska ricotta od badema
Ova veganska ricotta izrađena je od samo četiri sastojka (uključujući vodu…
-
Sirova zobena kaša s malinama
Dan započnite zdravom i slasnom zobenom kašom po receptu autorice i food…