Sensa wallpaperi i e-razglednice

Sreća se krije u sitnim detaljima pa čak i na vašem kompjutoru. Ukrasite monitor inspirativnim Sensa wallpaperima, a dragu osobu razveselite, motivirajte ili utješite elektroničkim razglednicama na temu ljubav, sreća, prijateljstvo

Nekoć davno, puno prije izuma kompjutora, kada smo htjeli maštati, zatvorili bismo oči ili zamišljeno gledali kroz prozor. Danas, kada imamo sreću koristiti se modernim tehnologijama, monitor je postao neka vrsta prozora u svijet, a u našem slučaju prozor u sretniji svijet, prostor mašte i bezgranične inspiracije.

Wallpaper4

Dovoljno je kliknuti na ovaj link i odabrati wallpaper kojim ćete ukrasiti desktop i uživati u divnim slikama. Slike utječu na naše misli, osjećaje, a ponekad su toliko snažne da odašilju snažne poruke Svemiru, kaže i Rhonda Byrne, autorica svjetskog bestselera 'Tajna – Zakon privlačnosti'. 'Vizualizacija je proces stvaranja misaonih slika u kojima uživate u onome što želite. Dok vizualizirate, stvarate moćne misli i osjećate da već posjedujete ono što želite. Zakon privlačnosti vam tada vraća tu stvarnost, upravo onakvu kakvu ste vidjeli u mislima.' Na vama je da odaberete privlači li vas više tema ljubavi, prijateljstva, uživate li više u gradskim prizorima ili ste ljubitelj prirode.

Ecard #6

A sada, kada ste zavoljeli sebe, svoje slike i misli te shvatili što želite, vrijeme je da razveselite i druge, posebno zato što je običaj slanja ljubavnih, prijateljskih ili pisama zahvale zaista lijep. Jednim klikom odaberite Sensa elektroničku razglednicu i pošaljite je e-mailom osobi koju volite. Grafička urednica magazina Sensa Ela Horvat dizajnirala je za vas inspirativne razglednice, a vi ih upotpunite vlastitim izborom pozadinske boje i svojim tekstualnim porukama.

Pusa od cijele redakcije Sense

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci