Sensin Dan bez šminke - pridružite nam se u slavljenju prirodne ljepote!

Lišeni pritiska o savršenom izgledu i nametnutih standarda ljepote, u partnerstvu s premium kozmetikom Skinfinity, i mi smo u Sensi odlučili pokazati svoje stvarno lice. U četvrtak 25. travnja 2019. na svim našim platformama - internetskoj stranici, Facebooku i Instagramu. I, naravno, u stvarnom životu! Pridružite se slavlju prirodne ljepote objavljivanjem svoje fotografije bez šminke na društvenim mrežama uz hashtagove #sensadanbezšminke, #ovosamja i #loveskinfinity

U današnje vrijeme teško si dopuštamo bilo kakve nesavršenosti, u svim područjima privatnog i poslovnog života. U želji da prikrijemo nedostatke na licu, tijelu, u karakteru, u životu, u želji da impresioniramo i u virtualnoj i 'stvarnoj' stvarnosti katkad pretjeramo, pa se prikazujemo drugačijima nego što jesmo. Dotjerane svjetske zvijezde koje se smiješe s naslovnica kao da nas u tome ohrabruju, bar u smislu izgleda, šaljući poruku kako je upravo to ideal ljepote, čak i sreće.

Tome se svakog dana odupire sve više mladih beauty blogerica, ali i poznatih osoba koje su pokrenule pravu malu 'no make up' revoluciju. Eksperimentiraju kako je živjeti u modernom društvu bez društveno poželjne „maske“ i dokazuju da se istinska ljepota krije upravo u malim nesavršenostima koje nas čine posebnima te da je jedinstvenost vrjednija od savršenstva.

Lišeni pritiska o savršenom izgledu i nametnutih standarda ljepote, u partnerstvu s premium kozmetikom Skinfinity, i mi smo u Sensi odlučili pokazati svoje stvarno lice. U četvrtak 25. travnja 2019. na svim našim platformama - internetskoj stranici, Facebooku i Instagramu. I, naravno, u stvarnom životu!

Pridružite se slavlju prirodne ljepote objavljivanjem svoje fotografije bez šminke na društvenim mrežama uz hashtagove #sensadanbezšminke, #ovosamja i #loveskinfinity.

200 dana bez šminke: Prihvatite Annin izazov

Alicia Keys: Bez trunke šminke

Ivana Medvedec: Uopće se ne šminkam i svaki dan dobivam sve više komplimenata za svoj izgled

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci