Osmijehom rušim bedeme

Neka tvoj osmijeh promijeni svijet, ali nemoj da svijet promijeni tvoj osmijeh

Ljepota je sve ono što je skladno, a najljepše su žene koje su unutarnju ljepotu uskladile s vanjštinom. Ljepota se vidi u očima. Sve što mislim i kako se osjećam vidi se iz jednog pogleda. Neodvojiv dio mene je osmijeh. Njime rušim bedeme, otvaram vrata i usrećujem druge. Čini me ljepšom i moj je zaštitni znak. Za ljepotu je potrebno ulagati u nutrinu, riješiti se kompleksa i pobude za natjecanjem s drugim ženama jer svaka je lijepa na svoj način. Nema ljepše žene od samopouzdane žene.

Mila (26)

Mila, prirodna ljepota

*U rubrici Prirodna ljepota iz broja u broj objavljujemo portrete naših čitateljica svih generacija koje svoju jedinstvenost žele pokazati pred objektivom Mare Milin. Svakoj od vas čiji portret i priču objavimo darovat ćemo tromjesečnu pretplatu na naš magazin i vaše umjetničke fotografije. Želite li sudjelovati, napišite kako doživljavate svoju ljepotu te što volite na svome licu (najviše 1000 znakova).

Priložite fotografiju lica, svoj kontakt te nam pošaljite na adresu: [email protected] ili Sensa, Radnička cesta 39, 10 000 Zagreb.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci