Ne nužno dobra, ne nužno loša, jednostavno svoja...

Još jedna divna žena iz naše rubrike Prirodna ljepota

Teško mi je pisati o prirodnoj ljepoti stavljajući sebe u taj kontekst. No, s ovim godinama i ovom pameti mogu reći da sam izašla iz čahure, drugačija, ne nužno dobra, ne nužno loša, jednostavno svoja... Naučila prelomiti i prihvatiti. I lijepa mi je ta moja borba prihvaćanja, i taj osjećaj da sam si OK, da sam si lijepa.

Dvije su stvari dominantne na mom licu, nos i osmijeh. Za osmijeh nisam bila svjesna da je super, to sam tek poslije shvatila, ali sam zato svoj nos oduvijek mrzila. Uf! Sada mi je sve divno i sve prihvaćam - nos me čini drugačijom, a osmijeh odaje kako se osjećam. Nekako on kaže sve, uvijek me oda. Lijepom me čine prilike i ljudi koji izazivaju taj osmijeh, tada šaljem te neke pozitivne vibre. Smiju se i oči i borice oko njih, osjete se dobre vibracije, a to je najvažnije, zar ne?!
Tatjana (36)

U rubrici Prirodna ljepota časopisa Sensa iz broja u broj objavljujemo portrete naših čitateljica svih generacija koje svoju jedinstvenost žele pokazati pred objektivom Mare Milin. Svakoj od vas čiji portret i priču objavimo darovat ćemo tromjesečnu pretplatu na naš magazin i vaše umjetničke fotografije. Želite li sudjelovati, napišite kako doživljavate svoju ljepotu te što volite na svome licu (maksimalno 1000 znakova). Priložite fotografiju lica, svoj kontakt te nam pošaljite na adresu: [email protected] ili Sensa, Radnička cesta 39, 10 000 Zagreb.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci