Izvor moje istinske ljepote je...

U rubrici Prirodna ljepota iz broja u broj objavljujemo portrete naših čitateljica svih generacija koje svoju jedinstvenost žele pokazati pred objektivom Mare Milin. Svakoj od vas čiji portret i priču objavimo darovat ćemo tromjesečnu pretplatu na naš magazin i vaše umjetničke fotografije. Želite li sudjelovati, napišite kako doživljavate svoju ljepotu te što volite na svome licu (maksimalno 1000 znakova). Priložite fotografiju lica, svoj kontakt te nam pošaljite na adresu: [email protected] ili Sensa, Radnička cesta 39, 10 000 Zagreb.

Na pragu 30-ih često čujem kako izgledam mlađe i bolje. Što god to značilo, pitam se što je na meni drugačije. Moj krivi nos se nije ispravio, oči nisu promijenile boju, kosa se nije izravnala, a ni guza se nije smanjila. Ali, ja sam ih prihvatila i zavoljela takve kakvi jesu; shvatila da boje, proporcije i teksture nisu ono što je bitno.

Ono što se promijenilo je to da više pažnje i vremena posvećujem onom što je unutra. Hranim dušu, um i tijelo. Trudim se da (p)ostanu zdravi i u balansu. Rastem, i sretna sam zbog toga.

Mislim da je to izvor istinske ljepote, koja se u svakom čovjeku nalazi duboko unutra, a isijava prema van sjajem koji ne mogu nadmašiti ni najskuplja šminka, ni najljepša odjeća. To je ona prekrasna energija koja je tako specifična za svakoga od nas i koja svakoga od nas čini prekrasnim. Vanjska ljepota samo je posljedica unutarnje. „Bitno je očima nevidljivo.“
Maja (29)

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci