Dan kada sam shvatila što je ljepota

Došla sam prvi dan na novi posao i upoznali su me s kolegicom. Prva pomisao bila mi je: „Ružna žena“....

Sjedile smo zajedno u sobi, svaki dan razgovarale, pomalo se upoznavale. Bila je sitna, jako mršava, gotovo prozirna, tihog, mirnog glasa, bavila se reikijem. Nije prošlo dugo kad sam, promatrajući je dok govori, pomislila: „Bože, kako je lijepa“. Njeno kretanje, eteričnost, način govora, boja glasa, mirnoća i dojam koji je ostavljala na ljude činili su je lijepom. Nije puno pažnje polagala na odjeću i šminku, a opet je izgledala lijepo i elegantno.

Shvatila sam da je i ostali kolege smatraju lijepom i posramila se svoje prve reakcije. Pomislila sam kako sam bila glupa kad to nisam odmah primijetila. Prošlo je više od deset godina da je nisam vidjela, ali i danas kad se govori o ljepoti, znam što je to. Stanje duha koje se ogleda na licu, karakter koji izražavamo načinom govora i ophođenja prema ljudima. Usklađenost sa samim sobom...

Branka (56)

Branka, prirodna ljepota*U rubrici Prirodna ljepota iz broja u broj objavljujemo portrete naših čitateljica svih generacija koje svoju jedinstvenost žele pokazati pred objektivom Mare Milin. Svakoj od vas čiji portret i priču objavimo darovat ćemo tromjesečnu pretplatu na naš magazin i vaše umjetničke fotografije. Želite li sudjelovati, napišite kako doživljavate svoju ljepotu te što volite na svome licu (najviše 1000 znakova).

Priložite fotografiju lica, svoj kontakt te nam pošaljite na adresu: [email protected] ili Sensa, Radnička cesta 39, 10 000 Zagreb.

 

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci