Kulinarske inspiracije zgodnih muškaraca na Instagramu

Ne znate što biste kuhali? Inspiraciju potražite na Instagramu! Kombinirajući neodoljivi šarm s ukusnim kulinarskim kreacijama, ova su tri šefa postala prava poslastica na društvenim mrežama:

Cesar

Cesar

Franco Noriega (@franconorhal), bivši profesionalni plivač, prošle je godine u New Yorku otvorio restoran Baby Brasa u kojem nudi peruanski street food, ali na zdrav način. Njegova su jela oda organskoj piletini, ribi te voću i povrću.
Cesar Casier (@cesar_casier), nakon što je prekinuo karijeru modela, pokrenuo je blog The Cesar Salade i napisao dvije kuharice. Šampion je u smišljanju zdravih recepata, a uz njih nudi i prehrambene savjete svojih kolegica manekenki, Karlie Kloss i Mille Jovovich. Na njegovom Instagram meniju nalaze se recepti za gurmanske salate, zelene sokove i neodoljive kasne doručke i užine.
Adam Kenworthy (@adamkenworthy i @grow.bar) amaterski je veganski šef kuhinje i jedan od osnivača Grow Bara - praktičnih, unutarnjih vrtnih sustava za uzgoj mikropovrća. Njegovi jednostavni, zdravi i šareni recepti obiluju sezonskim povrćem i voćem, mikropovrćem iz vlastitog uzgoja, superhranom i pomalo zaboravljenim namirnicama.

hranaAdam hranaFranco

Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci