#SensaLoves: Japanski ritual za blistav ten

Ponosno predstavljamo prvi izbor #SensaLoves, u kojem objedinjujemo najbolje proizvode i usluge prema odabiru magazina Sensa za 2019. godinu. U kategoriju Clean uvršten je japanski rituali ljepote – takozvani J-Beauty – s razlogom među najpopularnijim njegujućim metodama na svijetu, a AVON je vrijedna japanska znanja o ljepoti uklopio u svoje nove linije MISSIOn Y i MISSIon Eclat

Žene iz Zemlje Izlazećega Sunca odavno su poznate po besprijekornom tenu i mladenačkom izgledu koji proizlazi iz japanske filozofije življenja u skladu s prirodom. Japanci imaju svojevrstan zen pristup ljepoti: pomno promišljaju njezin smisao, nastojeći razumjeti procese koji se događaju u koži i naposljetku u cijelom organizmu, duboko svjesni da je sve međusobno povezano.

Polaze od toga da se ljepota temelji na zdravlju, a pritom postupaju prema načelu „bolje spriječiti, nego liječiti“. Premda japanska kozmetička industrija prednjači u visokoj tehnologiji, njihovi proizvodi u biti su jednostavni, minimalistički. Japanci biraju samo najfinije, što prirodnije sastojke čija su kvaliteta i djelotvornost znanstveno dokazane. Majstori su u stvaranju takozvanih clean formula pročišćenih od svega suvišnoga, kako bi koža mogla dobiti isključivo ono što joj je doista potrebno.

Otkrijte J-Beauty blagodati u Avonu koji ekskluzivno donosi originalnu japansku liniju za njegu lica Mission. Ovi napredni japanski proizvodi kreirani su u harmoniji koja spaja tradicionalne rituale njege i tehnologiju nadahnutu najnovijim znanstvenim otkrićima. Proizvodi laganih, ali vrlo bogatih tekstura s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka nanose se u četiri koraka. Važno je koristiti ih svakodnevno u pravilnom redoslijedu, kako bi se sinergijski nadopunjavali te pružili koži sveobuhvatnu njegu.
 

1. ČIŠĆENJE Japanski ritual njege lica započinje nježnom pjenom za čišćenje koja učinkovito uklanja sve nečistoće i priprema kožu da primi hranjive sastojke u daljnjim koracima njege.

2. DUBINSKA HIDRATACIJA Japanski hidratantni losion jedinstven je proizvod koji se, slično kao tonik, koristi nakon čišćenja lica kako bi obnovio optimalnu pH vrijednost kože, ali istodobno poput seruma pruža intenzivnu hidrataciju.

3. BOGATA NJEGA Bogate njegujuće formule esencije i mlijeka, koje Japanci nazivaju esencijom mladosti, opskrbljuju kožu obiljem hranjivih sastojaka koji pomažu obnoviti oštećenja uzrokovana starenjem i nepovoljnim vanjskim utjecajima.  

4. ZAŠTITA Nanošenje kreme posljednji je korak u japanskom ritualu njege lica. Zadaća kreme nije samo intenzivna njega nego i stvaranje nevidljive zaštitne barijere koja omogućuje da koža zadrži sve hranjive sastojke iz prethodnih proizvoda, što joj daje svježinu i mladolikost.

Linija MISSION Y odgovor je na potrebe kože žena u tridesetim godinama koje primjećuju prve znakove starenja: tanke linije, suhu i umornu kožu kojoj nedostaje prirodnog sjaja. Ova linija za dubinsku hidrataciju sadrži fermentirani kvasac – bogat izvor vitamina, aminokiselina, minerala i antioksidansa. Ekstrakt kvasca ojačava zaštitnu barijeru kože, poboljšava njezinu elastičnost te je čini glatkom i blistavom.

MISSION ECLAT pomlađujuća je linija s ekstraktom smeđih agi i hidratantnim chipni ekstraktom, namijenjena ženama u četrdesetim i pedesetim godinama koje se suočavaju s borama, gubitkom sjaja, elastičnosti i čvrstoće kože. Ova napredna tehnologija nadahnuta je istraživanjem nagrađenim Nobelovom nagradom, u kojemu je dokazano da se može onemogućiti djelovanje onih vrsta proteina koji uzrokuju smanjenje kolagena, a također se može potaknuti djelovanje onih vrsta proteina koji su važni za stvaranje kolagena.

Karboterapijska maska za lice  
Poseban dodatak japanskom ritualu njege lica je hidratantna maska s karboterapijskim učinkom. Maska obogaćena hijaluronskom kiselinom i matičnom mliječi djeluje pomoću ugljičnog dioksida koji nastaje nakon što se gelasta tekstura nanese na lice. Stvaraju se zračni mjehurići koji potiču mikrocirkulaciju i pročišćuju kožu, pa ona bolje upija hranjive sastojke iz ostalih njegujućih proizvoda.

sensa loves

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci