#SensaLoves: Izbor koji podržava prirodu i ljude

Naši odabiri za zdravlje, ljepotu i wellbeing govore o onome do čega nam je stalo – bilo da je to cilj ili način na koji do njega želimo stići. Ako se nas pita, ovo potonje bi trebalo biti u prvome planu. O tome govori i naš prvi #SensaLoves izbor koji podržava proizvode, usluge i prakse koji nude više za nas same, prirodu i ljude koji nas okružuju

Proizvodi s filozofijom koju podržavamo

Mnogo je razloga zašto biramo proizvode koje koristimo. Oni više nisu samo sredstva pomoću kojih planiramo doći do željenih rezultata – bilo da je riječ od njezi lica i tijela, o zdravlju ili wellbeingu. Naši odabiri danas ne govore samo o onome što bi neki nazvali taštinom, nego i o našim osobnim stavovima, emocijama i načinima na koje želimo djelovati.

Porastom osviještenosti i uvidom da svaki pro­izvod koji uđe u naš dom ima utjecaj ne samo na nas nego i na prirodu, mnogi od nas počeli su birati manje, ali kvalitetnije. Stoga želimo potaknuti dobru i kvalitetnu praksu stvaranja „boljih“ proizvoda, onih koji objedinjuju filozofiju koju u Sensi podržavamo.

Što je dobro u 2019.

Naša različitost ono je što nas odvaja od drugih, a ono što spaja Sensine čitatelje su briga o zdravlju, ljepoti i životu na što nježniji način. Zato smo pokrenuli #SensaLoves izbor u kojemu objedinjujemo najbolje proizvode i usluge prema odabiru magazina Sensa za 2019. On objedinjuje pet kategorija koje su nam u Sensi iznimno važne, a predstavljaju rastući trend na tržištu i u srcima naših čitatelja. To su NATURAL, CLEAN, CONSCIOUS, HEALTH i WELLBEING.

Podržavajući odabiri

U izboru #SensaLoves odabrani proizvodi i usluge unutar segmenta su ravnopravni, oni su odabir u koji vjerujemo i koji podržavamo. To je odabir koji korisniku donosi dobrobiti, s naglaskom na brigu o okolišu i zdravlje pojedinca te potiče raznolikost, prirodni način života i novi, kvalitetniji lifestyle. U želji da je ovakvih proizvoda i usluga na našem tržištu sve više, izborom #SensaLoves nastojimo istaknuti ono što je dobro i vrijedno na tržištu te tako proširiti svijest kupaca da je bolji odabir moguć u svakom segmentu života.

Ono što u svakom broju Sense donosimo je pozitivan stav prema vlastitom tijelu, zdravlju i ljepoti jer smatramo da je najvažnije osjetiti, prepoznati i istražiti vlastitu autentičnost – onu koja se ne temelji na slici i prilici nekoga drugoga, nego je odraz unutarnjih i vanjskih vrijednosti koje sami nosimo. Ono što vas čini zadovoljnima i lijepima, vitalnijima i spremnijima za svijet koji se pred vama otvara, na neki je način misija ovog magazina. Samo nježnošću prema sebi i osviještenim odabirima možemo poboljšati vlastitu sliku sebe, ali i sliku svijeta oko nas. Nitko od nas ne treba biti ljepši, najmršaviji ili najprivlačniji, ali bi trebao biti što zadovoljniji. Naši odabiri u tome bi nas trebali podupirati.

Pratite nas...

Izbor #SensaLoves za nas je prilika da osvijestimo kako su bolji proizvodi, usluge i prakse mogući te da istaknemo pojedince i tvrtke koji prate i podržavaju našu misiju kreiranja života kakav vrijedi živjeti. Za razliku od klasičnih beauty ili health nagrada, cilj #SensaLoves izbora nije usporedba, nadmetanje u kvaliteti ili u djelovanju. Kao što je svaka od nas jedinstvena, takvi su i proizvodi koje koristimo.

Upravo zato naš je izbor lišen kompeticije, on predstavlja ono što cijenimo, ono što „govori“, ono što vrijedi poslušati... Tijekom sljedećih mjeseci predstavljat ćemo ih na stranicama našeg magazina i na našim društvenim mrežama, a u jesen ćemo objaviti naše prve favorite. Veselimo se procesu odabira, ali i vašim prijedlozima i iskustvima koja će pratiti naš prvi #SensaLoves izbor.

Pratite nas na www.sensa.hr

Izabela Vrtar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci