Sensa loves: Skinfinity - ciljana njega s jedinstvenim pristupom

Izvrsnost u proizvodnji i pristupu njezi kože u fokusu su brenda Skinfinity koji osvaja jedinstvenim proizvodima za ciljanu njegu kože. Njihovi bestseleri Decollete, Finitylightner i Hydra Ca-Mg Body Splash prate beauty potrebe svake od nas

Hrvatski brend za uzor

Zadobiti povjerenje u današnja vremena kad je tržište vrlo zasićeno velik je izazov svim brendovima. No, kad je izvrsnost temelj rada, rezultati ne mogu izostati, što potvrđuje i Skinfinity, hrvatski brend koji se od početka oslonio na svoj put imajući na umu da je kvaliteta svakog proizvoda najbolja reklama, kao i stvaranje svoje zajednice sretnih i zadovoljnih korisnica.

Jedinstven odabir sastojaka, veliko znanje i iskustvo utkano je u sve Skinfinity proizvode kako bi ispunili potrebe, želje i zahtjeve svake kože. Skinfinity linija jedinstvena je po svemu, a prije svega po ideji čija je nit vodilja pomalo egoističan pristup njezi kože. Skinfinity kozmetika može se kupiti u odabranim ljekarnama i prodajnim mjestima, u Skinfinity Concept Storeu u Tkalčićevoj ulici, u Zagrebu, i putem web trgovine www.skinfinity.eu.

Decollete

Skinfinity laboratorij prati posljednje novitete u kozmetologiji, pa je pri kreiranju ovog vrhunskog proizvoda koristio najnoviju tehnologiju, tzv. volufirming. Ona djeluje na stanice koje koži osiguravaju volumen i čvrstoću. Decollete serum posebnu pažnju poklanja dijelu koji otkriva ženstvenost, dekolteu i grudima, čija je koža vrlo osjetljiva i podložna ubrzanom starenju. Štiti kožu od slobodnih radikala i oksidacije te potiče njenu regeneraciju i revitalizaciju. Područje grudi s godinama gubi dio potkožne masti, a posljedica su fiziološke promjene na grudima poput stanjivanja kože, pojave bora između grudi i gubitak volumena. Tajna seruma je u stimulaciji i zaštiti adipocita (masnih stanica) koji čuvaju i vraćaju volumen grudima, a djelovanjem na fibroblaste postiže lifting efekt.

Finitylightner

Finitylightner je specijalno formulirana krema s trostrukim učinkom: smanjuje intenzitet postojećih i pojavu novih hiperpigmentacijskih pjega, ublažava postojeće znakove starenja kože i usporava pojavu novih te dubinski i učinkovito hidratizira kožu. Posebnost ovog proizvoda nije samo u sastavu i vrlo vrijednim sirovinama nego i u činjenici da je ovo krema koja se može koristiti cijelu godinu. Osigurava ujednačen ten te povećava vlažnost i glatkoću kože lica. Namijenjena je zreloj koži te koži izloženoj stresu i sklonoj pojavi hiperpigmentacijskih pjega.

Hydra Ca-Mg Body Splash

Hydra Ca-Mg Splash namijenjen je svakodnevnoj njezi tijela, naročito osoba sklonih pojavi suhe i osjetljive kože. Sadrži za kožu iznimno važne minerale kalcij, magnezij, kalij i natrij, zatim fitoskvalan, tekući karite maslac te oligofurcelaran iz crvene alge Furcellarie lumbricalis, koji sinergijskom snagom potiču sintezu kolagena i hijaluronske kiseline te sprečavaju gubitak vlažnosti čineći kožu iznimno mekom i svilenkastom na dodir. Hydra Ca-Mg Body Splash idealan je u ljetnim danima, a može se koristiti tijekom cijele godine.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci