#Sensa Loves: Koncentrirane formule bez nepotrebnih sastojaka

Avonova linija Distillery bez kompromisa slavi clean beauty nudeći čiste, potentne, veganske formule koje daju vidljive rezultate. Upoznajte novu verziju Avona!

Koliko dobro poznajete Avon?

Kompanija ljepote Avon poziva vas da preispitate svoje stavove o ovom kultnom brendu. Avon, koji transformira živote žena radeći ljepotu na drugačiji način, evoluira svoju poziciju s ciljem koji bolje odražava današnji Avon – inovativan, odvažan i inkluzivan brend.

Avon naglašava 135 godina dugu povijesnu baštinu kompanije koja brine i čini razliku više od jednog stoljeća: koristeći snagu ljepote otvara mogućnost zarađivanja pod vlastitim uvijetima i podržava humanitarne borbe protiv raka dojke i nasilja nad ženama. Proslavlja uspjeh jer prihvaća različitosti, ističe neočekivane aspekte brenda Avon, njegovih ljudi, aktivizma i proizvoda – a za što je Avon dobio više od 300 nagrada širom svijeta i patentirao više od 1000 inovacija.

Prvi je kozmetički gigant koji je prestao s testiranjem na životinjama u svim državama u kojima radi, a među prvima je još tijekom prošle godine predstavio Clean koncept ljepote dostupan širokim masama: Avon Distillery.

Avon

Prirodni sastojci u koncentriranim formulama

Avon Distillery je linija veganskih proizvoda za njegu kože. Formulirani su od koncentrata izrađenih kroz bogati destilerijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka, a rezultat je višegodišnjeg istraživanja kako bi se postigla konkurentna vrijednost najučinkovitije čiste kolekcije ljepote dostupne na tržištu.

Bez sastojaka životinjskog porijekla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, kemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka, alergološki i klinički testirano, svaki proizvod u novoj inovativnoj kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima.

Promjena koju ne očekuješ

S pet milijuna predstavnica na više od 50 svjetskih tržišta, Avon je tijekom posljednjih 12 mjeseci ubrzao svoje inovacije i poslovnu transformaciju - kroz povećanje digitalnih alata i konkretnu podršku svojim timovima, kao i lansiranje novih inovativnih patentiranih proizvoda koji predvode trendove.

Avonove najnovije inovacije uključuju ProtinolTM, sljedeću generaciju retinola koji je također bio Avonovo otkriće, esenciju parfema u čvrstom gel obliku i to za jedan od najomiljenijih mirisnih brendova Today Tomorrow Always, kao i Adapt, prvu kolekciju za njegu kože formuliranu da smanji utjecaj menopauze i hormonalnih fluktuacija na kožu.

Novi Avon na tržište ljepote, donosi promjenu i relevantnost. Misliš da poznaješ Avon? Ja sam promjena koju ne očekuješ, pogledaj me ovdje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci