Sensa loves: Jowaé - francusko-korejska kozmetička sinergija

Novi kozmetički brand Jowaé, spoj najboljeg iz dva velika kozmetička svijeta: francuskog i korejskog, osim svojim sastojcima, mirisom, teksturom i djelovanjem, osvojit će vas i vrlo pristupačnim cijenama

Proizvodi kozmetičkog brenda Jowaé dio su izbora #SensaLoves u kategoriji CLEAN

Proizvodi kozmetičkog brenda Jowaé dio su izbora #SensaLoves u kategoriji CLEAN

Znanje plus snaga

Svi dobro znamo da je Francuska neprijeporan vladar u svijetu kozmetike. Francuski kozmetički brandovi poznati su i kupuju ih širom svijeta, a tako je gotovo otkad pamtimo.

Kako je onda moguće da se svijetu nametnula i dokazala korejska kozmetika, kozmetika iz dijela svijeta s kojim smo dugo povezivali sve samo ne ljepotu? E pa pokazalo se da korejski stručnjaci itekako znaju što rade – posljednjih su godina predstavili donedavno nezamislive beauty patente, a usporedo s njihovim otkrićima beauty zajednica otkrila je i prigrlila i korejski ritual njege.

Novi kozmetički brand Jowaé, odnedavno dostupan u svim boljim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, nastao je kao spoj najboljeg iz dva velika kozmetička svijeta: francuskog i sve popularnijeg korejskog. Ova francusko-korejska kozmetička sinergija plod je francuskog znanja i iskustva u fitokozmetici te snage ljekovitih korejskih biljaka s dugogodišnjom tradicijom.

Moćni antioksidansi

Nadahnuta korejskom riječju harmonija, kozmetika Jowaé (izgovara se kao: tcho-wha-é) nastala je iz potrebe da se koži vrati ravnoteža narušena štetnim vanjskim uzročnicima i to je postignuto u prvom redu zahvaljujući inovativnim ekskluzivnom patentiranom sastojku - lumifenolima, moćnim antioksidansima izoliranima iz čuvarkuće, biljke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

Lumifenoli imaju četverostruko djelovanje: djeluju kao antioksidativna zaštita, stimuliraju prirodnu staničnu zaštitu, oživljavaju stanični metabolizam i reguliraju sintezu melanina.

Korejski rituali njege

Jowaé nudi nekoliko linija za sveobuhvatnu njegu: za uklanjanje make-upa, za pročišćavanje kože, protiv hiperpigmentacije i za ujednačavanje tena, protiv bora, za hidrataciju, hranjivu njegu i liniju za obnovu kože. U skladu s tim, Jowaé se temelji na korejskom ritualu njege lica u 4 koraka: čišćenje kože, priprema, aktivacija i korekcija.

Ovaj etički, prirodan brand ima u prosjeku 93 % prirodnih sastojaka, bez parabena je, fenoksietanola, mineralnih ulja, silikona, sastojaka životinjskog podrijetla i umjetnih bojila.

I na kraju, ne manje bitno, osim svojim sastojcima, mirisom, teksturom i djelovanjem, Jowaé će vas osvojiti i vrlo pristupačnim cijenama.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci