Sensa loves: Jedinstvena njega kože iznutra

Advanced Nutrition Programme™ linija je suplemenata u kojoj se posebno ističe program naziva Skincare Ultimate koji će u samo 28 dana iznutra nahraniti najdublje slojeve kože i zadovoljiti sve preduvjete za zdrav i besprijekoran ten

Počela je nova era njege kože režimima s dugotrajnim rezultatima koji kombiniraju zdravu prehranu, vrhunsku suplementaciju i kvalitetnu preparativnu kozmetiku. Posvetiti se njezi kože znači posvetiti se svom zdravlju. Advanced Nutrition Programme, nutrikozmetika s izuzetnim sastojcima, karika je koja osigurava zdravu podlogu za aktivno djelovanje kozmetičkih pripravaka.

Stvarne potrebe kože

Advanced Nutrition Programme britanski je proizvođač vrhunske nutrikozmetike za očuvanje mladolikosti i poticanje blistavosti kože. Koncept brenda baziran je prvenstveno na hranjenju kože iznutra kako bi joj bila osigurana anti-age zaštita i sačuvano njeno opće zdravlje. Filozofija brenda je razumijevanje potreba kože i poticanje na aktivniju izgradnju zdravih stanica vrhunskim suplementima te postizanje zavidnih i nadasve opipljivih rezultata uravnoteženom prehranom.

Svakodnevna prehrana često količinom vitamina, antioksidansa, minerala i neophodnih masti ne zadovoljava potrebe same kože. Tijelo će uzeti hranjive tvari iz hrane i prvo opskrbiti vitalne organe – mozak, srce, pluća i bubrege, a samo preostalo iskoristiti za ostale potrebe organizma. Dovoljno nahranjena koža iznutra osigurat će da aktivni sastojci kozmetike koju nanosite na njen površinski sloj zablistaju u svom punom svojstvu te je zaglade izvana i kvalitetno pripreme za vanjske uvjete.

Lorraine Perretta, svjetski poznata savjetnica za nutricionizam, kaže: „Proizvodi za njegu kože bolje djeluju uz adekvatnu nutritivnu potporu. Uravnoteženom prehranom poboljšavamo opće zdravlje i izgled kože, ali i povećavamo učinak profesionalnih tretmana i preparativne kozmetike. Hrana koju unosimo u organizam dospijeva u najdublje slojeve kože. Brižno odabranim namirnicama pozitivno utječemo na razne kožne probleme, kao što su suhoća, osjetljivost, iritacije i mrlje.”

Nužni vitamini i minerali

Dok hranimo kožu iznutra, događaju se važne promjene na njezinoj površini. Esencijalne masne kiseline omega-3 (EPA i DHA) i omega-6 (GLA) potrebne su svakoj stanici da bi koža zadržala punoću i glatkoću. Vrijedan izvor ovih masti su riblje ulje, orašasti plodovi i sjemenke, no malo tko ih konzumira u dovoljnim količinama. Suha koža znak je nedostatka ovih masnih kiselina koje su ključna komponenta staničnih membrana; bez njih koža postaje dehidrirana bez obzira na unos tekućine.

Za održavanje imunosnog sustava ključan je vitamin C, koji ujedno osigurava elastičnost kože jačajući kolagenska vlakna. On je dio antioksidativnog trojca (uz vitamin E i beta-karoten) koji štiti kožu od slobodnih radikala, za koje se zna da oštećuju stanice kože i potiču stvaranje bora.

Britansko ministarstvo zdravlja iznijelo je podatak da 95 posto žena ne uzima preporučenu dnevnu dozu vitamina A, 60 posto njih ne unosi dovoljno vitamina C, dok 58 posto žena uzima manje od preporučene dnevne doze kalcija. Činjenica je da voće i povrće koje jedemo sadrži znatno manje nutrijenata od onog koje je uzgajano prije 70-ak godina.

Bilo bi potrebno konzumirati puno veću količinu ovih namirnica da bi se zadovoljile dnevne potrebe organizma. Multivitaminski pripravci djeluju kao „polica osiguranja” za sve minerale i vitamine koji su nam nužni u dnevnoj prehrani.
Advanced Nutrition Programme odabire oblike suplemenata koji se najbolje apsorbiraju i osiguravaju maksimalnu bioiskoristivost.

Naši saveznici u očuvanju zdravlja i vitalnosti cijelog organizma su i „dobre” bakterije. Tako je Skin Youth Biome jedinstvena kombinacija pomno odabranih bakterija čiji metaboliti izravno utječu na zdravlje kože. Svaka dnevna doza sadrži pet milijardi aktivnih kultura četiriju znanstveno potvrđenih sojeva koji ciljano podupiru imunosni sustav i čuvaju organizam od starenja. Dodatak vitamina C potiče stvaranje kolagena. Ova kombinacija živih kultura s vitaminom C održava funkcionalnost crijevne flore, pa tako i kože, koja postaje vidno zaglađenija i mladolika.

ADVANCED NUTRITION PROGRAMME - SKINCARE ULTIMATE snažna je kombinacija pet superdodataka i nutrijenata koji održavaju predivnu kosu i kožu. Sadrži biljne hranjive tvari, važne masne kiseline, astaksantin, vitamine koji uključuju vitamin A za normalnu i zdravu kožu, biotin za održavanje normalne kose te koenzim Q10 i ekstrakt borove kore.

Proizvod sadrži:
Vitamin A + D – za zdravu kožu
Omega-3 i 6 – za zdravu kožu
7 antioksidansa – za zdravu kožu
Astaksantin i biotin – za njegovanu i jaku kosu i nokte
Koenzim Q10 s korom bora – za svjetliji i svježiji ten

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci